navbar


søndag den 27. september 2009

National Liga finale...!

Jeg har tilbragt en pragtfuld eftermiddag i Roskilde... Nærmere betegnet i Idrætsanlægget hvor min ælste søn skulle spille finale. Vejret var skønt, træerne var ved at tage efterårsfrakke på, og jeg havde kamera og stativ med. I 2½ time var jeg vidne til en fantastisk kamp, hvor der blev svedt, råbt, spurtet og taklet... og det var skønt!


Og eftersom det var den endelige finale i den Nationale Liga for U16 i amerikansk fodbold, så var det kamp til det sidste..! Roskilde Kings var en tand bedre til kast end Avedøre Monarchs, men at være nået så langt er både beundringsværdigt og fantastisk...! Og jeg er stolt af Monarchs! De kæmpede bravt og holdt sammen... Og var i stand til at grine sammen bagefter!

Som den stolte scrap-mor jeg er, var jeg selvfølgeligt hurtig til at knipse med kameraet, da medaljerne blev uddelt...

Og selvfølgeligt også af hele U16 holdet...!

Tillykke Monarchs
- Og tak for en fantastisk dag!


Og til alle jer, som kigger forbi...Tusind tak for besøget.
- og for kommentaren som jeg glæder mig til at læse...!
- Håber du har haft en fantastisk søndag...!
... Engel...

lørdag den 26. september 2009

Catch

Jeg må jo hellere komme videre med feriealbummet om sommerferien på Bornholm. Jeg har en lille drøm om, at have albummet færdig inden jul, så jeg kan få arbejdet fremkaldt. Så her er et LO om tidsfordriv på Dueodde strand, nemlig strandløver som spiller catch.

Til Layoutet er brugt:
Template by Becky Fleck
Papirer: Tropical Oasis by Puong Ton Design
Frame: Rocky shores by Misty Cato, Gridiron Glory by Julie Billingsley
Everyday Twill by Ali Edwards
Stitching: Bad Sewing Machine - Dont Be a Square by Traci Reed
Stitching: Bad Sewing Machine 12 - Dont Be a Square by Traci Reed
Elements: Rocky shores by Misty Cato
titel: Brown eyed girl alpha by Libby Weifenbach
Font: Effloresce Antique
Quickutz: RS-0141 - Football

Jeg synes godt nok, at det har været en hektisk uge. Nok mest fordi det har været lidt besværligt at undvære bilen nogle dage. Men nu er den retur fra mekanikeren - og kører som en drøm igen. Så Italieneren er atter min trofaste og højt værdsatte ven - som jeg slet ikke kan forestille mig at være foruden! Jeg er endda blevet forkælet med en ny radio.... som kan vise i displayet, hvilken kanal den spiller! Det er jo helt fantastisk!

Min fætter griner tit af mit forhold til den lille blå skønhed - og er overbevist om, at han ender med at skulle samle den med Gaffa-tape og silicone - fordi jeg nægter at skifte min bil...! Men den fragter os trofast fra A til B - I tørvejr når det regner. Og den starter loyalt når jeg drejer nøglen! Den har ingen aircondition, og accelererer heller ikke super hurtigt.... Men den er bekvem og rar - og i den grad værdsat!

Og det er unægteligt en luksus, at have en bil... jeg kan sagtens huske tider, hvor jeg drømte om luksusen af 4 hjul og en motor.... elastikarme efter indkøbsture... kolde aftener i en fugtig bus, med en træt dreng i klapvognen - og evigheder til vi nåede destinationen... Kolde fødder, mens man venter i kulden på toget, som for gud ved hvilken gang er forsinket....!

Ikke at jeg foragter offentlig transport. Der er mange situationer, hvor det fortsat er nemmere, og jeg benytter det gladeligt.... Men jeg minder nogle gange mig selv om, at der engang var dage, hvor jeg ikke havde luksusen af et valg - og så giver jeg italieneren et kærligt klap, og værdsætter de bekvemme elementer i min hverdag...! Og det er min elskede Italiener!

Jeg håber du har en hyggelig weekend, og stopper op og nyder livet et øjeblik
Tak fordi du kiggede forbi - kom snart igen!

... Engel...

søndag den 13. september 2009

Can I make you some...

I dag har jeg siddet og syslet med papir og saks... Noget jeg håber med tiden at kunne overkomme noget mere. Oprindeligt scrappede jeg i papir... men efter jeg gik ned med stress, er jeg rigtig dårlig til at overskue rod. Og når jeg sysler med papir, får jeg hurtigt hevet en masse frem - papir i forskellige farver, karton som måske matcher... Dies-samlingen, som selvfølgeligt skal bruges... stempelfarver, saks og andre værktøjer... Og vupti, så ligger der en masse... Og langsomt mister jeg overblikket... og som et lyn fra en klar himmel, opgiver jeg at komme videre, fordi jeg ikke kan overskue situationen - Min hjerne er resat, og den oprindelige ide/tanke er forsvundet som dug for solen...

Men ind imellem prøver jeg... Nok mest fordi jeg nægter at give op...! Og fordi jeg ikke vil acceptere at det skal forblive sådan... Jeg har egentlig aldrig været et kort-menneske.. Men jeg har prøvet lidt, efter en skøn søndag i Gittes selskab, for flere år siden.... Og idag har jeg så kreeret et kort igen.

Oprindeligt ville jeg lave et halloween-kort... Men som I kan se af nedenstående, blev det vist ikke helt sådan...

Til Kortet er brugt:
Karton fra Bazzil
Glossy Accents fra Ranger
Drippy Goo Edge Punch fra Martha Stewart
Quickutz alpha: Studio Skinni Mini og Phoebe Skinni Mini


Quickutz Dies:
KS-0966 - Cauldron, KS-0965 - Flask
KS-0574 - Pie, RS-0081 - Witch Hat, RS-0575 - Witch Shoe
C-0185-S-REV - Cocktails
C-0137-D-REV - Build-an-animal

Jeg er så glad for den lille mus, jeg har kreeret. Oprindeligt lavede jeg en til Mormors Pralebog - Men jeg syntes at den passede så fint ind i alting her, at jeg lavede én til. Kroppen er et øre fra Build-an-animal (9), musens ører og ben er hullerne i toppen af tærten (KS-0574 - Pie) Øjne og snude er tegnet på, og halen er et stykke sytråd...

Jeg ved endnu ikke, hvem/hvad jeg skal bruge kortet til... men jeg har hygget mig med processen. Konstruktiv kritik modtages meget gerne - og kommentarer modtages med Kyshånd.

Jeg håber at du har haft en skøn weekend. Og føler dig klar til ugen forude...
Tak fordi du kiggede forbi mit lille univers i cyberspace.
... Engel...


lørdag den 12. september 2009

Videnskab

Dette LO har jeg drømt om at lave i årevis...! Og når jeg siger årevis, så skal det forstås bogstaveligt... for det er en begivenhed helt tilbage til år 2000 - nemlig en sjov lille samtale, som jeg havde med Lasse, der dengang var 6½ år... I dag er han 15...!

Jeg lavede siden sidste weekend... og da han så den, smilte han over hele femøren og sagde glad: "Det kan jeg godt huske... Og vi fand ud af temperaturen på månen...!" Nå, men ikke mere snak... Nu skal du få lov til at se...

Til Layoutet er brugt:
Spaced Out by Heather Roselli
termometrene er fra Hey Mr. Weatherman by Kristin Cronin-Barrow

Jeg er bare SÅ glad for, at jeg endeligt har fået scrappet episoden... og så er det sjovt, pludseligt at sidde og se på ham, som den lille dreng han engang var... Og samtidigt lidt vemodigt, for hvor er al tide dog blevet af?

I dag er han jo så stor og fornuftig, at han godt ved, at der ikke sidder en mand INDE i computeren og skriver til dig, når du skriver noget på Google. Og er super velbevandret på nettet, hvor al information søges - når han mangler viden om noget...!

Jeg bliver faktisk lidt trist - så jeg må nok hellere fokusere på noget andet.... måske skulle jeg lave noget med de skønne ting, som kom i en pakke til mig igår. Det kan være, at det løfter humøret lidt :o)

Jeg håber du har en dejlig weekend.
Pas godt på dig og dine...!
...Engel...


tirsdag den 8. september 2009

LOVE

Scrapsisers.dk havde de i august en udfordring, som jeg deltog i. Udfordringen var en skitse, som man skulle lave et Layout udfra, og der var frit slag på tema, farver osv. Mit bidrag blev et LO om Louis og Chili, som efterhånden er uadskillelige venner. Louis er den af børnene herhjemme, som har investeret mest tid i Chili - og det er ganske afgjort noget som allerede nu kan ses på deres forhold.

Oprindeligt, da vi var ude og vælge hvalp, var det en helt anden hvalp som Louis faldt for. En lille tofarvet hun, som havde en tendens til at være lidt tilbageholdende. Men vi valgte i stedet Chili -fordi hun var frygtløs og nysgerrig. To egenskaber som nok er særdeles gode, i et hus som vores, hvor der altid er et rend af unger :o)


Billedet her er taget i midten af Juli. En dag hvor Louis er gået med på luftetur ned til "Andedammen"

Til Layoutet er brugt:
Buttercup by Studio Flergs
Template lavet til udfordringen

I morgen skal jeg på kursus i ITIL principper.
Så jeg kan se frem til en lang - men spændende - dag.
Og inden vi får set os om, er det atter weekend, og vi kan få tid til at scrappe!

Håber du får en skøn uge...!
...Pas godt på dig selv og dine...
...Engel...

lørdag den 5. september 2009

Mormors Pralebog

En gang om året, tager min mor afsted på en uges ophold i sommerhus, sammen med sine søskende. Turen går til Jylland, i et hus ved kysten, og så skal der snakkes... (og tro mig, det bliver der!!) Men jeg synes det er så dejligt at hun tager afsted, også selv om jeg skal fabrikere kørselsvejledninger på stribe, booke orange-billetter og passe katten (som jeg aldrig ser skyggen af!) :o)

Men i år ville jeg gerne glæde hende, med en lille ting som hun kunne tage med sig. I det daglige gør hun SÅ meget for os herhjemme - så mit kreative projekt står slet ikke mål med hendes indsats hér. Men hun sidder nu til aften, godt indlogeret, og hygger sig med mine mostre, så jeg vil løfte sløret for pralebogen, som jeg har kreeret til hende.




Albummet er lavet med Quickutz Rev-0009 Mini Album som grundelement
Og dekoreret med Quickutz dies i en del afskygninger.
Forsiden er dog en Kænguru fra Bosskut - som jeg bare måtte eje.

De enkelte sider er så med billeder, af alle min mors "unger" og den enkelte
side er dekoreret ud fra vedkommendes interesser her i livet. Personens placering,
er afgjort af alderen, yngste først og ældste sidst. Bagerst i bogen har kæledyrene plads,
da de også har en stor plads i min mors univers. Hunden bagerst er Lady - min mors gamle
hund, som vi desværre var nødt til at sige farvel til, for et par år siden. Min mor har ikke tidligere set billedet... Osten skyldes, at Lady elskede ost, og spiste det til morgenmad, i køkkenet sammen med min mor :o)

Jeg håber at I alle har en rigtig skøn weekend. Jeg har været på brombærjagt med manden i dag, så mine hænder er helt forrevne... men det glemmer man helt, når man så får serveret brombærtærte til aftenkaffen - Mums! (meget apropos vores side i albummet) (hi hi)

Har du spørgsmål til albummet, så sig endeligt til :o)
... Engel ...