navbar


tirsdag den 27. april 2010

...Stilhed....

Her er stille på bloggen... Nok mest fordi jeg er træt og i det eftertænksomme hjørne... Jeg prøver at pusle lidt me et par kreative projekter... men det bliver ikke til så meget... Føler mig træt som et helt alderdomshjem....

Kender du det, at man nogle gange bliver nødt til at gennemføre svære ting - upåagtet af om man har energien hertil eller ej? Nogle gange kræver livet, at man mander sig op og fokuserer på en lille plet ude i horisonten, som ikke er større end et knappenålshovede.... Og når man nærmer sig målet, mærker man pludseligt hvor meget energi det har krævet at komme så langt... Og man ved, at det kræver en enorm kraftanstrengelse at nå over målstregen....?! Sådan er mit liv lige nu...!

Er du en af de trofaste læsere, så husker du måske mit indlæg i Februar, hvor jeg lavede CD-kort med billeder fra to begravelser i vores nærmeste familie. (gense det evt. her). I ugen op til påske, mistede vi endnu et familiemedlem - denne gang en fætter på min side af familien. 32 år er ingen alder - og hele familien stod i chok. I den efterfølgende svære tid, har vi hjulpet hans nærmeste med en masse praktiske ting - Og jeg har af flere omgange måttet tage ture (på et par hundrede kilometer hver gang) i Italieneren, inden for den seneste halvanden uge.

Det er mentalt hårdt, at pakke et andet menneskes liv ned i papkasser. I gemmerne finder man små detaljer, som havde betydning i et liv, som ikke er mere... Og man skal forholde sig til tomheden og sorgen som automatisk følger med. Min moster har klaret det fantastisk - Og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være for hende, at lægge sin ene søn i graven. (Noget som jeg end ikke ville ønske for min værste fjende...!) Jeg har gået ved hendes side og pakket ned - og genset min barnlige beundring af hende.... Som lille pige, var jeg overbevist om, at jeg havde verdens sejeste moster i hende (af helt andre årsager) - nu kan jeg smile vemodigt og konstatere, at jeg havde ret i den opfattelse...!

Egentlig havde jeg besluttet, at jeg ville afslutte dagens indlæg med Eric Claptons "Tears in heaven" - fordi den blev spillet som det første ved min fætters Bisættelse. Det er en fantastisk sang - og du kan finde den i en skøn version her. Men de seneste par dage, har jeg siddet i bussen med min Iphone, og er endt med at bladre frem i musiknumrene til en ganske særlig sang. Og teksten passer så godt til min livsopfattelse og sindsstemning i disse dage... Nemlig at vi har en tendens til at fokusere på en masse ævl og kævl - og overse det som virkeligt betyder noget...

Så lyt engang, glem krummerne på køkkenbordet! Kig på dine børn og indse hvilke fantastisk skønne væsener de er! og kys din mand med en inderlighed som I måske havde glemt....! Livet er for værdifuldt og for kort til alt andet!


Knus
...Engel...

N.B. Jeg behøver vel ikke nævne, at jeg glæder mig USIGELIGT til helligdagen på fredag. Forhåbentlig kan jeg hive stikket ud, stirre ind i væggen og fornemme energien vende tilbage :o)

...Pas godt på dig selv...!



onsdag den 14. april 2010

En stor dag...!

Den foregående uge har været hektisk, alt for hektisk... Og I søndags blev Vores allesammens Mads konfirmeret....! Som tiden dog flyver! Og selvfølgeligt får I lov til at se den unge mand, I følge med præsten, foreviget i Fjenneslev Kirke

Det var en rigtig dejlig dag... Og den unge mand blev begavet og fejret efter alle kunstens regler. Og sammen med gaven fra os fik han selvfølgeligt et hjemmegjort kort - som han straks genkendte som mit værk, da kuverten blev åbnet...

Dette kort er i øvrigt rigtig sjovt at lave... og ikke så avanceret som det ser ud... jeg fandt en vejledning på nettet - Men fandt en måde, kun at bruge 2 magneter (Hold da op hvor er magneter dyre...!)

Kortet udenpå:

Og med Jakken åben: Og vestens detaljer tæt på:
Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
Vintage Drama - Tosca papir fra Panduro
Jakken og vestens knapper er Brads fra Panduro
Slipset er lavet af et bånd, som er bundet som slipseknude
Kors og perler er ligeledes fra Panduro

Skjorten kan åbnes, ved lige at lette lidt på skjorteflippen - og inde bag ved er skrevet en personlig besked til den unge mand. På andre sider har jeg set, at man hæfter kortet sammen med magneter monteret bag slipset, og på undersiden af skjorteflippen - men disse kan altså fint spares, og skjorten åbnes/lukkes fint foruden.

Jeg håber du har haft en skøn uge - og kan se frem til en dejlig forårsweekend.
Tak for besøget - forhåbentlig tog du dig tid til at skrive en kommentar
- det er altid så skønt at få et ord med på vejen...!

Knus
...Engel...


mandag den 5. april 2010

Flettet Påskekurv

Igår var vi til påskefrokost hos Mormor. Hun formår altid at lavet et totalt veldækket bord, med en masse skøn mad. Hver af børnebørnenes favoritter er der serveret - samt hjemmelavet italiensk salat, håndskåren skinke, lune frikadeller osv. og årets overraskelse... I år var det Laks med avocadocreme - som smagte fantastisk! Min mor har levet af at lave mad, hele sit arbejdsliv... så det er altid perfekt tilberedt og meget smagsfuldt!

I anledningen ville jeg lave hende en værtindegave - så ud over dvd'en Livet er smukt (som du bør se hvis ikke du allerede har stiftet bekendskab med denne fantastiske historie!) så havde jeg kreeret hende en flettet påskekurv, fyldt med anton Berg marcipanæg. Det var et rigtig hyggejob at sidde og flette denne kurv - og det er afgjort ikke sidste gang, at jeg laver sådan én.


Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
White and light red Dots paper fra Karen Marie Klip
Martha Stewart Edge Punch - Doily Lace
Versa Color Ash Rose sværte
Vejledningen er fundet på Just Magnolias blog - du kan finde den her

jeg håber at du får en skøn 2. påskedag!
Tak for besøget - forhåbentlig har du skrevet en lille hilsen - det ville gøre mig glad!


Knus
...Engel...

lørdag den 3. april 2010

Michela...!

Det er dag nr. 93 i 2010 og jeg kan hermed uploade årets første Layout! Fantastisk...! Har længe gået i scrappe-krise og ikke fået lavet noget... prøvet at komme igang og opgivet igen. Men drengene tog til deres far igår - og manden tog ud på en løbetur... Chili lå og sov i en solstråle og her var pludseligt helt musestille....! Og så kom jeg igang! Da manden kom hjem, kunne han godt fornemme koncentrationen - konstaterede at det så godt ud, kyssede mig i panden og forsvandt... Senere kom han hjem med favnen fuld af Indisk mad (min favorit!) og jeg var næsten færdig... I hvert fald så langt i processen, at jeg turde forlade projektet uden angst for at det blev forlist af mit fravær.

Emnet var oplagt... nemlig min lille niece Michela, som var på besøg sammen med min søster og kæreste i februar. Hun var netop fyldt 3 og fik gaver... Og jeg fik taget dette skønne billede af hende under udpakningen... Hun er en tro kopi af min søster på den alder... og ligner hende enormt både på charmen og temperamentet :o) Hvilket absolut ikke er dårligt - for min kære lillesøster er i dag en fantastisk ung dame, som man kun kan beundre og respektere!

Nå, men nok snak - nu skal du jo have lov til at se kreationen! Det er for øvrigt nok min rekord i brug af forskellige elementer! (hvis du klikker på billedet, kan du se det i større format)

Til LOet er brugt:
Goody Two Shoes af Kristin Cronin-Barrow
Deerest Spring af Kristin Cronin-Barrow og Dani Mogstad (stor blomst nederst til højre)
Where Flowers Grow af Kristin Cronin-Barrow (stor blomst øverst til venstre)
Garden Party af Kristin Cronin Barrow (alfabet til titel)
Waiting for the Rain af Shawna Sclingermang
A whisper of Romance af Verena Karolyi (sommerfuglene)
Bad Sewing Machine XII af Traci Reed
Barely Sliding by Date stamp af Ellie Lash - (udgået)
Worn Photo Overlay 2 fra SomethingBlueStudios
Journal Ons af Helena Jole


Og endeligt fik jeg brugt sættet Date stamp - Barely sliding By som er en kreation af Ellie Lash. Jeg købte det for længe siden, da Ellie Lash standsede hos Sweet Shoppe Designs og alle hendes ting var på udsalg.... og jeg har længe drømt om at få det brugt, da det er en genial og fin måde at få dateret et LO på.

Jeg er så spændt på at høre jeres kritik af min nye side. Og krydser fingre for, at dette er begyndelsen på en ny scrappe-æra... Efterlad endeligt en kommentar, og lad mig høre din mening...!

Rigtig fornøjelig påske til dig og dine!

Knus
...Engel...

torsdag den 1. april 2010

30 og hele 2 kort

På Mejeriet fylder Paul 30 år i dag. Og selvfølgeligt skal han også have et ko-kort med på vejen. jeg tror faktisk han fik dette kort igår - sammen med gaven fra alle kollegaerne. Men jeg ville ikke vise det før i dag - da det først er hans fødselsdag i dag..!

Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
White and Lavender Dots paper fra Karen Marie Klip
Martha Stewart Punch - Fern Branch
Glitterlim fra Panduro
Retro Flower Punch fra EK Success
Clipart er Cows fra Laurie Furnell

Det andet kort til fødselaren, er i en helt anden stil. Der er absolut ingen tvivl om, at Min mand og Paul har mentalitet og humor som går hånd i handske. Og at de har nogle sjove dage på mejeriet trods travlhed og lange arbejdsdage. De har opfundet et Osted Cafe Latte, som er et stort krus kaffe, med mælkeskum fra produktionen - og luksusudgaven er med kakaopulver på toppen... Oprindeligt var det de to, som kom på idéen - men nu kan den også fabrikeres til pigerne i butikken - når de syntes at de skal være ekstra gode ved dem :o)

Jeg syntes derfor, at dette skulle være en del af kortet - og at det samtidigt gerne måtte være lidt maskulint. Da jeg fandt Love Poetry-serien i Panduro, kom de straks med hjem, og scenen var sat for dette kort...:

Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
Martha Stewart Edge Punch - Arch Lattice
Love Poetry - Strict affection papir fra Panduro
Starbucks koppen har jeg selv kreeret og skåret med min Quickutz Silhuette
Alle kanter har fået fin lysebrun sværte for at efterligne kaffe/kakaopulver.
Citatet er fundet på nettet - ophavsmanden er ukendt...

Jeg håber at du får en rigtig pragtfuld skærtorsdag. Solen skinner udenfor - og man får næsten lyst til at tage havehandskerne på og nusse udenfor. Det er dog for tidligt at sætte en masse - selv om det er det, som jeg allermest har lyst til...! Manden er på job - og drengene hygger sammen og hver især. Freja er på påskeferie hos sin mor - og jeg har lyst til at scrappe. Og heldigvis skal vi til Mormor og spise aftensmad... så jeg har hele dagen foran mig, til at få gang i den kreative process :o)

Forhåbentlig får du tid til at uploade noget på din blog
- for det betyder, at jeg kan suse en tur forbi og få en masse inspiration :o)
...På gensyn...!

Knus
...Engel...