navbar


torsdag den 22. november 2007

Foredrag med Casper Tybjerg

Igår onsdag, var jeg til det mest inspirerende og spændende fotoforedrag med Casper Tybjerg. Det blev afholdt i Stopuret, ved Taastrup Idrætshaller - og blev holdt i forbindelse med lanceringen af Casper Tybjergs nye bog "Fototeknik".

I hele to timer sad man tryllebundet og hørte ham fortælle om de fantastiske oplevelser han har i forbindelse med sit job - krydret med det ene fantastiske billede efter det andet. Og aftenen var en helt igennem inspirerende og fascinerende.

Og ud over en oplevelse, ja så hjembragte jeg mig følgende to signerede bøger:

Fototeknik


Så i den kommende tid, skal jeg periodisk sidde med næsen begravet i de flotte billeder, og når vejret tillader det - ud og udforske mit kamera og blive bedre til at tage billeder....

1 kommentar:

Gitte sagde ...

Dejligt at høre, at du syntes om foredraget.
Det var hos Casper Tybjerg, at jeg var på fotokursus en hel week-end på Samsø. Så det er helt ok, at du ikke fik fat i mig. Jeg har næsten lige snakket med ham i Tåstrup. Og foredragene er udpluk af den undervisning vi fik på fotoweek-enden.
Han er i mine øjne dybt proffessionel og samtidig helt nede på jorden - og så er jeg vild med hans billeder.
Hvis du kigger på min blog - kan du se et billede af Casper i solnedgangen på samsø.
Men lad os snakke sammen - da jeg har tænkt mig at følge lidt mere med i fotoverdenen. Det er jeg blevet lidt bidt af, og så er det jo sundt at veksle mellem scrapbooking og den friske luft og natur. :-))
Jeg skulle have været på kursus i landskabsfotografering her i week-enden - men det blev aflyst. Men det kommer igen til foråret.