navbar


søndag den 20. april 2008

Paradis for en fyr som mig...

Endnu et layout som blev lavet til en scrapshop konkurrence i My Scrap Corner. Dette layout er om vores marsvin Nussegøj, som er det sidste af de 3 marsvin vi har haft.

Nussegøj elsker at komme ud i haven om sommeren, og jeg elsker at sætte ham i løbegården og sidde med min kaffe i solen, og iagttage ham nyde græsset, bellis og solens varme.

Det var et dejligt layout at lave - og jeg er glad for at jeg blev færdig med det. Nussegøj er efterhånden en ældre herre på 5 år - og det er jo ikke godt at vide, hvor længe vi fortsat kan have glæde af han selskab. Jeg håber blot, at han når at nyde endnu en sommer i haven - med et par stille stunder som vi begge kan se frem til :o)

Layout:
Karton fra Bazzill, Papir - Basic Grey: Infuse Seethe
QuicKutz: KS-0571 – Playing cards- QKDS-10 – Flower die set - Studio Skinni mini alfabet
Abigail alfabet til Overskriften
Craft Robo til udskæring af Svirlen
Layoutet kan også ses i Scrapshops Galleri

Tak fordi du kiggede med.

3 kommentarer:

Betina sagde ...

Sikke nogle flotte LO's (også tudse lo'et). Jeg kan enormt godt lide at der er så meget fokus på billederne. Og så er det jo nogle søde dyr, du har skrevet om.....begge to ;O)

Lone sagde ...

Super flotte og seje lo's både det med frøen og marsvinet. Puha hr. tudse ser godtnok ikke for lækker ud.....Dejligt at du er ovre mavevirusen og igang med scrapperiet igen

troll13 sagde ...

Skønne LO'er du altid laver, jeg har valgt at "overrække" dig en Award, som du er velkommen til at hente på min blog.