navbar


lørdag den 20. september 2008

Marsvin - Phocoena phocoena

Her er så det layout som jeg rodede med hele sidste weekend. Det er billeder taget i Fjord & Bælt i Kerteminde - ganske afgjort et besøg værd. I Layoutet har jeg kun fokuseret på Marsvin. men der er mange andre spændende ting at opleve i centret.

Marsvin er en lille hvalart - og den eneste af sin art, som holder fast til i dansk farvand. Alt for ofte bliver de fanget i fiskernes bundgarn og drukner der. Hvilket jo er forfærdeligt. På centret har man 3 marsvin og en unge, som man arbejder med. Man forsøger i samarbejde med Fiskeriindustrien, at finde en løsning, så man undgår at få disse pragtfulde dyr i nettet. Hver dag kan man overvære træningen, og lære noget om deres levevis og kommunikation og navigation i vandet.

I slutningen af Juli havde vi en pragtfuld dag i centret, sammen med mine søde svigerforældre. Det var ganske afgjort en dag, som var værd at huske, og jeg scrapper nok lidt mere omkring oplevelsen. Men i første omgang brændte jeg efter at lave et LO om marsvinene, og det kan du så se her:Til Layoutet er brugt:

Beach Time Kit: Kompas, Sløjfe, Konkylier, Søstjerner, Syning, Søgræs, Overskrift og vanddråber.
Summer Cocktail Kit: Rammer med snor, net baggrundspapir
Taste of Summer Kit: Rund hessian ramme
Tender summer Breeze Kit: Journaling stribes, baggrundspapir, bånd
Journaling Mix: Notespapir nede til venstre.
Skrifttypen er Monotype Corsiva

Tak fordi du kiggede med - og ha en dejlig weekend.

1 kommentar:

Karina sagde ...

Jeg har godt nok kommenteret det på et forum, men synes at det er så flot at du da også skal have en kommenter på din egen blog:

Super lækkert farvevalg og flot sat op.