navbar


søndag den 7. december 2008

6. December - Julemandens Fødselsdag...

Vidste du godt, at julemanden har fødselsdag den 6. december?!

Nå, men det har han, og hjemme hos os, bliver det fejret med manér :o) Måske mere fordi min mand har fødselsdag den 6. december, og betegner sig selv som julemanden... men det kan du læse mere om på 6. dagen i min julekalender :o)

Julemandens Fødselsdag:
Overskrift: Clarendon Light
Font: Pharmacy
QuicKutz: Tags Mini - RS-0352, Garland - KS-0588
Punch: Punch Bunch Mini fern
Craft Robo: Overskrift

Jeg når desværre ikke at opdatere bloggen med 2. søndag i advent. Den må komme på i morgen, når jeg har fået ryddet op efter Julemandens fødselsdagsfest - og kommet videre med den julegave jeg er igang med at scrappe....

Jeg kan jo desværre ikke vise jer noget, med det projekt jeg er igang med - men jeg kan afsløre så meget, at det skal indeholde små 50 sider (i 30x30) så det tager lidt tid.. Når julen er ovre, skal jeg nok vise jer projektet :o) Men det går jo ikke, hvis modtageren tilfældigvis skulle komme forbi bloggen - og få nys om sin gave :o)

Jeg håber at I alle får en skøn 2. søndag i advent


- Tusind tak for, at du følger med her på min side -
- på snarligt gensyn -

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Ja, hvad man ikke skal overkomme... Men herligt at I gør det... og jeg er stadig i næsegrus beundring af dine smukke kalenderkort. Hvor er de flotte. Og til lykke med Julemanden :0)
Nyd det sidste af dagen.

Charlie sagde ...

Til lykke til St. Claus og sikken en julegave at få fint nyt værelse, håber hun falder fint til hos jer og dejligt at I har haft mulighed for at træde til.

madamtridse sagde ...

Tillykke med julemanden. Håber han havde en god fødselsdag. :)
Du og din familie må ha' en rigtig god 8.december.