navbar


fredag den 14. august 2009

Hjemme igen...

Der har været stille på min blog i lang tid... alt for lang tid..! Men tiden er fløjet afsted med forberedelser og en rigtig skøn ferie... Vi har været 2 uger på Bornholm, hvor vi rigtig har nydt øen og dens herligheder... Der er jo en fantastisk skøn natur derovre, og massere af skønne oplevelser at finde... og det har vi gjort!


Så nu sidder jeg og pusler med feriebillederne, og har det første Layout klar. Forhåbentlig ender jeg med at få lavet et helt album over ferien. Det er i hvert fald mit håb og ønske... Men startskuddet bliver altså dette LO om Helligdomsklipperne:

Til Layoutet er brugt:

Rocky Shores by Misty Cato, Vintage Photo Frames No 15 By Katie Pertiet.
Overlay: Happy summer by Verena Karolyi
Bad Sewing Machine - Dont Be a Square by Traci Reed
Stamp It Actions by Studio Wendy
Quickutz: REV-0144-S - Birds

Den store "Tuborg" med Crackle-effekt har jeg selv kreeret i Photoshop... er faktisk selv rimeligt imponeret over, at jeg kunne (thi hi)... I løbet af weekenden, får jeg forhåbentligt lavet minimum 1 LO til... Skal først starte på arbejde på mandag, Ungerne er allerede startet op i skole, og jeg føler mig rimeligt rustet til det kommende års udfordringer.... Sjovt hvad lidt ferie kan gøre ikk...!?!

I eftermiddag skal vi på visit... og se en ny lille verdensborger.... Jeg er så spændt... kan ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet med en baby i armene... Det bliver bare SÅ skønt...! Kameraet er klar... og jeg har kreeret et kort til gaven... men det må I få at se senere... (bare jeg nu ikke får Baby-kuller...!) (Det ville Claus elske! (Helt seriøst!))

Jeg har været lidt rundt på jeres blogge - det er dejligt at se, at der så småt begynder at komme liv rundt omkring - forhåbentlig kan jeg høste en hel masse inspiration på min søndagstur :o)

Kan du have en rigtig skøn weekend!
Vi Ses!
... Engel ...


2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Ja nu letter ferie"tågerne" og vi scrappere kryber frem i lyset igen. Velkommen hjem fra ferie - flot LO fra hvad der ser ud til at have været en skøn tur. For sejt du allerede har dokumenteret den - jeg stiller mig lige i skammekrogen et øjeblik, ikke?

Karina sagde ...

Jeg er vild med dit Digiscrap. Jeg har lige lavet mit første, og håber at jeg bliver lige så dygtig som dig engang.