navbar


lørdag den 3. april 2010

Michela...!

Det er dag nr. 93 i 2010 og jeg kan hermed uploade årets første Layout! Fantastisk...! Har længe gået i scrappe-krise og ikke fået lavet noget... prøvet at komme igang og opgivet igen. Men drengene tog til deres far igår - og manden tog ud på en løbetur... Chili lå og sov i en solstråle og her var pludseligt helt musestille....! Og så kom jeg igang! Da manden kom hjem, kunne han godt fornemme koncentrationen - konstaterede at det så godt ud, kyssede mig i panden og forsvandt... Senere kom han hjem med favnen fuld af Indisk mad (min favorit!) og jeg var næsten færdig... I hvert fald så langt i processen, at jeg turde forlade projektet uden angst for at det blev forlist af mit fravær.

Emnet var oplagt... nemlig min lille niece Michela, som var på besøg sammen med min søster og kæreste i februar. Hun var netop fyldt 3 og fik gaver... Og jeg fik taget dette skønne billede af hende under udpakningen... Hun er en tro kopi af min søster på den alder... og ligner hende enormt både på charmen og temperamentet :o) Hvilket absolut ikke er dårligt - for min kære lillesøster er i dag en fantastisk ung dame, som man kun kan beundre og respektere!

Nå, men nok snak - nu skal du jo have lov til at se kreationen! Det er for øvrigt nok min rekord i brug af forskellige elementer! (hvis du klikker på billedet, kan du se det i større format)

Til LOet er brugt:
Goody Two Shoes af Kristin Cronin-Barrow
Deerest Spring af Kristin Cronin-Barrow og Dani Mogstad (stor blomst nederst til højre)
Where Flowers Grow af Kristin Cronin-Barrow (stor blomst øverst til venstre)
Garden Party af Kristin Cronin Barrow (alfabet til titel)
Waiting for the Rain af Shawna Sclingermang
A whisper of Romance af Verena Karolyi (sommerfuglene)
Bad Sewing Machine XII af Traci Reed
Barely Sliding by Date stamp af Ellie Lash - (udgået)
Worn Photo Overlay 2 fra SomethingBlueStudios
Journal Ons af Helena Jole


Og endeligt fik jeg brugt sættet Date stamp - Barely sliding By som er en kreation af Ellie Lash. Jeg købte det for længe siden, da Ellie Lash standsede hos Sweet Shoppe Designs og alle hendes ting var på udsalg.... og jeg har længe drømt om at få det brugt, da det er en genial og fin måde at få dateret et LO på.

Jeg er så spændt på at høre jeres kritik af min nye side. Og krydser fingre for, at dette er begyndelsen på en ny scrappe-æra... Efterlad endeligt en kommentar, og lad mig høre din mening...!

Rigtig fornøjelig påske til dig og dine!

Knus
...Engel...

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Sikken en skøn lille mus og sikken et fint tøset LO. TIL LYKKE med at du er ude af "sumpen" - jeg havde jo et HELT år kun med kort før der kom gang i LO's igen og det går stadig langsommere end kortene - men pyt - det er jo en hobby - ikke et job - ikkesandt?? Dine DigiLO's imponerer mig altid sådan - de har så mange fine detaljer. GOD PÅSKE

Margit sagde ...

Eijj... hvor er det fint... og sikke en dejlig model... ;o)
Helt vildt lækkert TØZET digiLO... fyldt med masser af spændende detaljer,
Rigtig god Påskedag... her venter jeg snart hele familien ind ad døren...

Thanni sagde ...

Hvor er det skønt at du har fået gang i LO'erne igen :)
Og det er et super dejligt et af slagsen - kunne jo næsten heller ikke blive andet med den model ;)
Det er lige præcis så tøzet som det skal være, og så er der så mange flotte detaljer. Blomster/bladranken og sommerfuglene er bare så fine til både farver og billedet :)

Karina sagde ...

Oj et dejligt layout. Flot lavet og supersødt billed.