navbar


mandag den 12. september 2011

En fridag - og lidt scrap

Jeg har holdt ekstraordinært fri i dag, da jeg har tilbragt weekenden på skønne Als sammen med familien... Vi var en tur i Møgeltønder på vandring og så blandt andet Schackenborg. Jeg er ikke særlig royal eller kongelig orienteret - men det var nu en dejlig tur alligevel :o)

Så dagen er gået med praktiske sysler. Mit nyerhvervede sofabord har fået endnu en omgang maling, og de nye sofaer er blevet overfladebehandlet. Og så har vaskemaskinen snurret lystigt for at få bugt med håndklæder, sengetøj og tøjet vi havde med på weekend... Så det har været dejligt at have en dag herhjemme i ro og mag - og haft tid til at nyde syslerne og freden.

Men jeg skal jo gerne videre med USA-albummet. Nogle gange tror jeg, at jeg aldrig bliver færdig...! Ikke desto mindre, kan jeg i dag præsentere en dobbeltside om Shamu Rocks showet - Endnu en fantastisk oplevelse i Sea World..!

Side 1:


Side 2:


Til Layoutet er brugt:
Side 1 - Template set 11 (p.2) - Cindy Schneider
Side 2 - Template set 14 (p.3) - Cindy Schneider
Stjernerne er fra Reach for the sky - Kristin Cronin-Barrow
Vandbobler og spækhugger er fra Whale of a Good time - Connie Prince
Sweet Escape kit - Kristin Cronin-Barrow
Blå splatter er fra Carver - Studio Flergs
Alfabet fra Black Pearl - Misty Cato
Day & Night Alpha - Julie Billingsley
Teksten er Georgia font
Dobbelt Layout:


Det er faktisk 2 forskellige templates/sketches som jeg har sat sammen, redigeret lidt i dem begge, og fået dem til at hænge sammen som en dobbeltside. Jeg syntes at cirker er så passende til sider med vand - men det er nok gået op for dig, hvis du har fulgt med i Sea World siderne....! Vi afsluttede dagen med Shamu Rocks showet - og vendte faktisk tilbage dagen efter for at gense det, inden vi forlod Orlando.

Da vi startede dagen i Sea World, kunne den søde dame i billetlugen nemlig fornemme, at det var vores første visit. Og hun informerede os smilende om, at vi kunne ombytte vores billetter gratis, inden vi forlod parken, og kvit og frit få endnu en indgang, når nu det var vores første besøg...! Og efter at have set Shamu Rocks, stilede vi opstemte direkte hen til det anviste sted, og indkasserede gratis billetter til endnu et besøg... Så nogle af billederne på siden, er taget på denne dag - og de to store spring-billeder på side 1, er taget på andendagen.

Da sad jeg nemlig og lyttede til musikken, og ventede på det overraskende splitsekund, hvor Shamu dukkede op i mørket - og brød overfladen i et indledende spring som forskrækkede totalt førstedagen...! Sprøjtebilledet nederst på side 1, er der hvor drengene bliver totalt oversprøjtede i Soak-zonen - hvilket de fandt lige så fantastisk som selve showet :o)

Jeg håber, at alt er vel hjemme hos dig...
Jeg er i hvert fald glad for, at du kiggede forbi..!

Knus
...Engel...

8 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Dejligt med sådan en fridag - selv om den går med vasketøj osv...
Og selvfølgelig følger jeg med på jeres USA tur. Det er bare så utroligt, alt det I har nået at opleve. Og utroligt alt det du får scrappet om den tur.
Igen har du lavet et smukt og stemningsfyldt layout.Og selvfølgelig med cirkler som det gennemgående. Det passer også fint, for man tænker vand, når man ser alle cirklerne. (Sikkert noget med bobler...??)Dråber og splat understreger fornemmelsen af vand.
Og så var det da godt, I fik to ture på de billetter. Så vidste du lige hvornår du skulle fotografere...hihi.
Jeg tror gerne drengene syntes det var sjovt at blive oversprøjtet.....De er jo drenge !!
Håber du har haft en dejlig dag, og er klar til pligterne igen.
Kh Annette

Pia sagde ...

super flotte layouts, flot med cirklerne både store og små ser supert ud

Charlie sagde ...

FANTASTISK LO du har fået sat sammen - og dejlig inspiration jeg måske kan plukke i - vi har nemlig flere gange været til spækhuggershow i Frankrig - og du har ret - det er TOTALT imponerende at se de kæmpe dyr være så graciøse. Og deres trænere der jo nærmest er akrobater og står på snuden af dem når de kommer op fra vandet. Jeg sad og håbede spækhuggeren ikke "lige" kom til at sige haps - for det er jo IKKE et kæledyr trods alt. =0)

nedergaard sagde ...

Rart med en sådan fridag... og så bruge den til både praksis og hobby. Super flotte LO'er med papirer og opsætning, der matcher billederne så smukke.
Ha en god aften!!!

Karina Beck sagde ...

Det lyder/ser fantastisk ud.
Dine layouts er så flotte.

Mio sagde ...

Lang tid siden jeg har været på besøg, desværre men jeg håber at jeg nu er på vej, både til at besøge alle de skønne blogge og blogge selv : 0
Virkelig super lækre Lo er du har lavet, så imponerende dyr dejligt at bruge sin fridag på en god måde : )

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare et skønt layout! Det er et helt fantastisk show med Shamu, min søn sad også i soak zonen da vi var derovre! Rigtig god weekend til dig søde Engel!

madamtridse sagde ...

Fantastisk flot USA LO du igen har lavet Heidi. Helt perfekt med alle de cirkler og "vandsplat/dråber"
Waouw nogle flotte skarpe billeder du har fået taget i den belysing. :)Ønsker mig et nyt kamera.;O)
Du må forsat ha' en rigtig skøn weekend
Knus