navbar


lørdag den 28. januar 2012

Kela...

Manden skulle på job tidligt i morges, men jeg stod op og nød en kop kaffe med ham, og vi fik startet lørdagen på en god måde... Hvis nogen skulle være i tvivl, er vi udtalte a-mennesker begge to... så det generer os ikke at stå op kl. 5 om morgenen, selv om alle andre sover.

Da han var gået ud af døren, var jeg totalt overskudsagtig og overhovdet ikke træt. Så jeg skænkede mig endnu en kop god kaffe, lullede ind til computeren og kiggede billeder. Faldt så over dette søde billede af min skønne niece Michaela. Billedet er fra et besøg sidste år i september - men jeg vidste straks hvad der skulle til. Så de sidste par timer har jeg siddet og arbejdet i mørket, i fred og ro, og nedenfor kan du se resultatet af mine anstrengelser..

Da hun er en sød lille rødhåret pige, med de skønneste blå øjne og en sart teint, ja så tænkte jeg at farverne skulle matche hendes fremtoning...
Brugt til Layoutet:

Eat Cake af Kristin Cronin-Barrow og Krystal Hartley
Half Pack 33 af Cindy Schneider
Free Spirit Alpha af CD Muckosky

Alfabetet er bare super perfekt til børnesider, og det er ganske afgjort ikke sidste gang det er i brug. Og pludseligt kan jeg se fordelen ved at være håbløst bagud i at scappe drengenes børnealbums... For så havde jeg jo ikke haft dette skønne alfabet til at pryde dem med :o)

Jeg håber at du får en dejlig lørdag - og en afslappende søndag..!
Tak fordi du kiggede forbi...!

Knus
...Engel...

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Sikke en dejlig måde at starte en weekend på. Skønt at der er kommet gang i kreativiteten. Jeg håber du får et fantastisk år, jeg blev så ked af at løse dit tidligere indlæg. Lad os håbe på lysere tidere.

God weekend

Mette

Charlotte Ravn sagde ...

Skønt layout med den lille søde rødhårede prinsesse. Dejligt at se, at du er produktiv igen!
Det er da heldigt, at i begge er A-mennesker, så den ene ikke ligger og snuer, når den anden er vågen! Her i huset er vi udprægede B-mennesker og fatter slet ikke, at nogen synes det er dejligt at komme tidligt op! ;)

Charlie sagde ...

Hvor ser hun sød og kæk ud din lille niece og fantastisk LO du har lavet - du formår til stadighed at få mig til at glemme at du er digiscrapper - jeg sad lige og tænkte næh hvor sjovt det lysgrønne prikkede bånd har jeg også og så slog det mig at nåja - det er jo et digibånd når det er dig der har lavet det - SÅ GODT ser det ud at jeg blev snydt. God weekend =0)

Annette / aka sagde ...

Nu ser jeg lige at Charlie blev snydt af båndet.
Jeg sad lige og tænkte på, at de store røde blomster er så fine. Dem må jeg kigge efter....Og så er du god til ikke at få smurt klister udenfor de små ting. Haha. Jeg havde også lige glemt at du digiscrapper.

Men det er sådan et fint layout, i de dejligste farver der selvfølgelig matcher foto !
Og så lyder det, som om du ser lidt lysere på tingene. Det er dejligt.

Kan man være ABmenneske ? Jeg er altid frisk om morgenen og træt om aftenen - men kan alligevel ikke få mig nusset færdig, så det bliver altid over midnat. Og vi er oppe kl ca 06.
Det kan altså godt mærkes nogen gange...
God weekend til dig.

Mio sagde ...

Lækkert lo, og ja man bliver "snydt" hver gang man ser lige layouts, og tænke nææææ, det må jo være et kæmpe skulderklap : )
Jeg er ikke a menneske, upræget B elsker at sidde sent når hele huset sover, og bare hygge : )
God aften

Pia sagde ...

super skønt layout og så flot afstemning af farverne , lækre detaljer

Kristian sagde ...

Rigtig flot. Hobbytavlen.dk