navbar


fredag den 10. april 2009

Årets Påskeprojekt

I forbindelse med diverse højtider, holder jeg meget af at planlægge et kreativt projekt. Det kan f.eks. være en dekoration til hovedøren, julepynt... påskepynt osv. I år faldt jeg over disse æg Thread-Wrapped Easter Eggs på Marta Stewarts side - og faldt pladask for ideen. Og et øjeblik senere var de udnævnt til årest påskeprojekt.

Indtil videre har jeg lavet 10 små æg, og 1 stort... men det er min plan, når jeg er færdig med menukortene til den store fest, at jeg skal igang med at lave flere. (Gudskelov er bordkortene nu på plads... så der er lys forude...!) :o)


Oprindeligt er det Styropor-æg, betrukket med merciseret bomuldsgarn fra On Line. Satinbåndet er fra Panduro. Bladene er Fern punch, fra Punch Bunch, beklædt med Glitter Stick lim fra Panduro. Blomsterne er Kikyou-blomster fra Crafth Punch Performatrice, oprindeligt skaffet til mig af søde Gitte. Blomstermidten er en halvperle med perlemorseffekt, oprindeligt købt hos Hobby på Toppen. Ophænget er egentlig beregnet til smykkefremstilling, og fundet hos Panduro. Og snoren er ganske almindelig fiskeline, enormt stærkt, men vigtigst af alt - næsten usynligt....!

Jeg har lavet æggene i følgende pastelfarver: Lilla, lyserød, lyseblå, lysegrøn og gul... Fordi disse farver for mig er indbegrebet af Påske... men man kan jo lave dem i de farver man har lyst til...!

Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvordan de skal laves, for linket til Martha Stewart er direkte til hendes fine anvisning af, hvordan man bærer sig ad med at kreere dem. Så det er blot at gribe ideen og komme igang.

Jeg håber at du og din familie, har en rigtig skøn påske...!
Tak for besøget og på Gensyn...


5 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er de søde dine påske-projekter - og dejligt anderledes synes jeg :)

Anonym sagde ...

Så søde. God Påske.

troll13 sagde ...

Totalt søde, siger jeg bare ;o)

Charlie sagde ...

Martha S ROCKS - men nogen gange er hun lidt for meget. Disse æg er dog KANON LÆKRE - og dine er meget finere end dem hun viser. Tak for ideen - vores påske indeholdt traditionen tro masser af farvede fjer i haven, besøg af påskeharen og vores dattes LÆKRE påskekage. Fortsat godt forår - den dejligste tid på året.... =0)

Gitte sagde ...

Det kan jeg godt forstå, at du faldt for dem. De er smukke - og kan sagtens hænge til pynt - selvom det ikke er påske.