navbar


tirsdag den 28. april 2009

Naboens Æbletræ...

Nej hvor har jeg glædet mig, til at fremvise dette layout.... Jeg har faktisk i flere år haft siden i tankerne.. og fik endeligt taget mig sammen til at scrappe den... Efterfølgende har jeg ventet på svar fra Quickutz, for at sikre mig - at det var i orden at bruge mine dies på denne måde...

Til LOet er brugt:
Engels Single Page Template No 02
Papers - Berry Patch by Kristin Cronin-Barrow
QuicKutz Dies: KS-0048 Apple, RS-0231 Ants og KS-0195 Pie
Title - Engels Red Epoxy Alpha

QuicKutz elementerne er dies jeg har købt gennem tiden. Jeg har så standset æblet osv. ud, dekoreret dem færdige, som hvis jeg ville bruge dem på en papirside, og affotograferet dem. Efterfølgende et de fritlagt i Photoshop og brugt på siden. Jeg har forespurgt QuicKutz kundeservice, og fået bekræftet, at det er i orden at benytte mine dies sådan... Så længe jeg blot gør opmærksom på, at det er deres produkt jeg har benyttet :o)

Jeg blev egentlig selv så tilfreds med siden, at jeg tænkte, at den hellere måtte blive til endnu en Freebie fra min hånd

Så hermed kommer min anden Single Page Template Freebie
(Du skal blot klikke på billedet, så hentes filen automatisk)

download

(Hvis du har spørgsmål til templaten, eller problemer med at at bruge/downloade den, så efterlad mig en kommentar i dette indlæg. Du er også velkommen til at sende mig en email)

Titlen er lavet af et alfabet, som jeg selv har kreeret. Jeg kalder det "Engels Red Epoxy Alpha" Og da jeg først kom igang, ja så endte jeg med at kreere et helt alfabet... Men jeg ved ikke, om der er stemning for at lave det som en freebie til jer digiscrappere...?!?

Hvis du er interesseret, så efterlad mig en kommentar på dette indlæg - Du behøver blot at skrive "Ja tak!" så kan jeg jo lave en tælling - og uploade alfabetet senere på ugen. Grunden til at jeg ikke gør det med det samme er, at det er lidt omstændigt at uploade filer til download direkte på bloggen... og hvis det ikke har nogen interesse, så sparer jeg mig selv besværet... Til gengæld deler jeg det gerne - hvis nogen gerne vil benytte det... :o)

Det sørgelige side af historien..... er så, at mine søde naboer har det skidt. Konen har været syg igennem mange år, og manden går nu til behandling for Kræft... Haven (selv om den er lille) orker de ikke, og børnene har taget over. Og en dag vi kom hjem, var de godt igang med saven.... Jeg var lige ved at græde over synet - for nu er det skønne gamle æbletræ fældet, og de sidste spor heraf, er transporteret væk på ladet af en trailer...! Jeg stod faktisk vemodigt i vinduet, og så da bilen kørte væk - og jeg blev helt trist...!


Så æbletærte må jeg drømme om i år, i hvert fald den slags med æbler fra naboens skønne træ... (tanken gør mig allerede trist...) Men mon ikke jeg kan købe nogle æbler, lokke min søde mand til at bage, og luske stille ind ved siden af, banke forsigtigt på - og aflevere lun, kanelduftende tærte til søndagskaffen - og derved sprede lidt glæde og opmuntring trods alt...!

Og siden, ja den fik jeg endeligt lavet...trods alt...
På snarligt gensyn - tak for besøget... :o)2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tusind tak for at du vil dele dine templates. Desværre kan jeg ikke åbne dem. Mit photoshop siger at filen "is not the right kind of document" !!!

Charlie sagde ...

Hvor ER den lækker og hvor ville det være en god ide med æbletærte til naboen en dag. Det vil de helt sikkert sætte pris på.