navbar


søndag den 13. december 2009

Julestemning... hvor bliver du af...?!?

Jeg synes julestemningen er længe om at indfinde sig i det lille hjem i år... Synes at tiden flyver afsted...og inden kl 21 er jeg som regel gået i brædderne og ligger og snorker på sofaen. Min søde mand sniger langsomt pobranisserne frem herhjemme, for jeg kan end ikke tage mig sammen til at pynte op for alvor - Og selv om jeg elsker julen - så kan jeg ligesom ikke komme i stemning i år...

Så I rendyrket desperation, har jeg surfet vores store musikbibliotek - og forsøgt at finde julemusik som kan hjælpe den søde tid lidt på vej... og jeg kan jo ikke så godt spille den for dig her på bloggen - men her kommer Youtube ind som den store hjælper...

Værsgo' lidt julestemning til os begge:


Bing Crosby: "White Christmas"Jeg håber du har haft en dejlig weekend,
og har sparet kræfter sammen til den kommende uge.


Knus
...Engel...

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Sikke dat noget, Heidi. Nu skal du lade være med at stresse, og så prøve om den julestemning ikke kommer frem. Sender bladet til dig idag, så forhåbentlig lander det i din postkasse imorgen ;-)
Knus
Lone

Thanni sagde ...

Jeg håber, at julestemningen så småt er ved at snige sig ind på dig - i hvert fald bliver det vel dårligt mere nostalgisk og julet end med gamle Bing Crosby :)

Charlie sagde ...

Jamen har man nu set mage - du spiller White xmas - og vupti så sner det i Hørsholm og Allerød. Det var sørme godt gået .. =0)

madamtridse sagde ...

Jeg håber at du snart finder dit julehumør. Men det er jo skønt at manden får pyntet lidt op imens du får slappet af. Så skal det nok komme:) Jeg har haft det på samme måde lige indtil idag. Jeg tror det vendte fordi næsten alle julegaverne er i hus minus 3 stk, så kommer min den store dreng hjem fra Sverige hvor han går i gymnasiet.:)
Tak for den skønne julesang du har lagt på bloggen.
Du må ha' nogle dejlige juledage. Tak for dine søde kommentarer på min blog. :)

Gitte sagde ...

Jeg håber, at dit julehumør er ved at indfinde sig. Moder natur gør ihvertfald sit bedste.
Rigtig god jul til dig og din familie. Tak for alle dine søde kommentarer i årets løb. De varmer kan du tro.

Lone sagde ...

Hej du...Er bladet nået frem til dig ? Knus Lone