navbar


lørdag den 11. december 2010

Årets Julemand

I dag har været en dejlig fredelig lørdag. Manden er på job, og ingen af drengene er hjemme. Så jeg har siddet og hygget foran pc'en og fået scrappet lidt. Det er faktisk lykkedes mig, at få lavet juli måned til min kalender for 2011 - men den vender jeg tilbage til.

Ind imellem er jeg gået frem og tilbage mellem kontoret og vasketøjet. Så på den front har jeg faktisk også nået en del - Og findes der noget skønnere, end at kunne krybe i en seng, med helt frisk sengetøj... jeg glæder mig allerede til at kunne kravle under dynen i aften. Og det er lykkedes mig at få sat min Wall saying op over sengen i dag.... men det er en anden historie...!


Og så har jeg fået lavet dette Layout:


Brugt til dette Layout:
Template Er Go Large 2 (Side 1) af Misty Cato
This is the season for Family af Kristin Cronin-Barrow
Stjernerne (retoucherede) er fra A frosty Christmas af Julie Billingsley
Titlen er Bambi Bold Font, behandlet med Scrap with style - Holiday Treats af Misty Cato.
Teksten er skrevet med Caflish Script pro font


I rigtige julefarver og med en "Rigtig" julemand...! Billederne er fra 2006, hvor Lasse gerne ville være julemand.... Vi havde ikke sagt noget til nogen - og end ikke Louis og Mads opdagede noget før Lasse pludseligt stod i stuen, i fuld påklædning og hilste med et rungende HO HO...! Det var så sjovt...! Jeg fik faktisk fotograferet min svigerinde, da det gik op for hende, hvad der foregik... Det var så morsomt! Dagen efter krøb han atter i tøjet og gav den i stor stil foran juletræet. Som billederne afspejler, så findes Julemanden i andre afskygninger end den tykke rare mand, som kravler ned gennem skorstenen og glæder de artige børn!

Det har været et rigtig hyggeligt projekt at sidde og pusle med, med store tykke sokker på, og et kæmpe krus te ved siden af musen! Kalenderlyset har stået og brændt ved min side, så nu er vi efterhånden med igen :o) I morgen skal vi holde før-jul med Bedstefar... En fast tradition som jeg glæder mig rigtig meget til. I år er det os som lægger hus til - Så i morgen eftermiddag breder duften sig af andesteg og flæskesteg, rødkål og sukkerbrunede kartofler... Det Bliver så skønt.!

Jeg håber, at du kan se frem til en skøn 3. søndag i advent!

Knus
...Engel...

12 kommentarer:

Margit sagde ...

Kære Engel...
HO-HO-HO... for et lækkert julemandsLO... er du vimmer den unge mand har da talent, så han lyser som en stjerne...
Fantastisk lækre billeder du har fået i kassen... kan godt forstå du har nydt dagen og dens projekt til fulde. Og det er jo sådan, at når projektet kører på skinner, får man ekstra energi til at klare meget andet...alt i mens man (ubevidst) arbejder videre på "øverste etage" og udtænker nye planer...
Sådan har jeg det i hvert fald ;o)
Nyd 3.advents søndag... det lyder til at blive lækkert og hyggeligt ;o). Her ligger J. underdrejet, så vi tager den lidt med ro...
Knus fra Margit

jannekevanveen sagde ...

beautiful!!!

aka sagde ...

Det var dog et dejligt layout du har lavet. Så skønne billeder af den unge julemand - i alle mulige situationer. Ja, han har da vist talent indenfor genren !
Og så er der så mange fine detaljer. Og så elsker jeg, når der er en udførlig journaling. Det er guld værd for din dreng - især når han selv bliver voksen.
Tænk som du har hygget dig idag. Ahhh.
God forjul i morgen, det lyder hyggeligt.
Knus fra Annette

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et dejligt julelayout. Superflot sat sammen og skønne billeder.

Thanni sagde ...

Skønt skønt layout! - så fedt med den billedserie!
..og den Lasse har da vist mange optrædener som julemand foran sig - talentet i den retning fejler vist ikke noget ;)
Håber i får en rigtig dejlig før-jul med Bestefar - det lyder som en skøn traditon, og dem skal man jo værne om :)

nedergaard sagde ...

Hvor er det et smukt jule LO og sikke herlige billeder

Ha en dejlig 3. advents søndag

Anonym sagde ...

Fantastiske billeder og et dejligt inspirerende jule lo.

madamtridse sagde ...

Ej hvor er det bare et skønt juleLO. Vild med opsætningen og detaljerne.
Jeg synes bare det er så hyggeligt med en julemand juleaften. Men engang var jeg klædt ud som julemand, men min lillebror(1½år) skræmt fra vid og sans. Han skreg op og kravlede under spisestolen og skreg "nej du må ikke ta' mig" flere gange. Det var først da jeg tog skæg og huen af han blev glad igen. Så var det slut med at ha' julemanden på besøg juleaften i vores familie.;O)Mine drenge har kun haft en ældgammel julemands dukke stående.;o)
Håber I har haft en dejlig før-jul med Bedstfar
Rigtig dejlig 3. søndag i advent til dig og din familie.:)
Knus

Betina Olesen sagde ...

Kære Engel...

Sikke et ovenud skønt LO, ja, de billeder og den historie tager da bare kegler... bliver faktisk lidt misundelig på de lækre billeder... mon jeg kan stoppe en af mine unger i sådan en dragt, og vise dem hvordan de skal gøre, mens mor her tager billeder...LOL...

Eva (Fister) sagde ...

Flot layout og sjov historie.

Pia sagde ...

et layout der oser af skøn julestemning, lækkert

Charlotte Ravn sagde ...

Det lyder da som den helt perfekte dag! Jeg elsker også rent sengetøj, især når det har hængt ude og deufter dejligt frisk! Skønt julelayout du har lavet med den søde julemand!