navbar


søndag den 5. december 2010

Grantræet

Egentlig havde jeg overvejet, at blogge hver dag i december - men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg alligevel ikke kan gennemføre projektet, så hvorfor sætte barrieren så højt - man skal vel satse på Succes. (Til gengæld får alting kun lov til at handle om julen - Det lover jeg!)

Oprindeligt skulle jeg have været til OSH-aften i onsdags i Love2Scrap. Men jeg blev så sløj i løbet af dagen på jobbet, at jeg valgte at blive hjemme, så jeg ikke spredte min snue til alle jer andre kreative sjæle. Jeg havde ellers glædet mig enormt til denne aften - men jeg må have den til gode til næste gang... og siden har det ligget lidt lavt med energien...


Og min kære mand bliver 40 år i morgen (40!!!) Han har glemt at gå i panik over begivenheden, eller også er han så jordnær at han ikke er i stand til at gå i panik...! Så vi holdt fødselsdag for ham igår og havde huset fuld af gæster... Det var nu rigtig hyggeligt - som altid...

Og i dag har jeg haft fornøjelsen af, at sidde i kontoret og scrappet... Oprindeligt er jeg igang med en kalender for 2011 - men jeg er ligesom gået lidt i stå i processen. Nu prøvede jeg så i dag, at sætte ind overfor december - det fungerede ikke! Så satsede jeg på juni... men det kunne jeg slet ikke få til at hænge sammen, når det sner lige så fint udenfor.... og midt i September gav jeg op... Tænkte: "drop kalenderen lige nu og prøv noget andet...!"

Og når man så seriøst er gået i stå, så kan man slet ikke komme nogen vegne (Jeg skulle måske tale for mig selv... For jeg ved ikke, om du har det sådan?!) Til sidst sad jeg og glanede i SSDs galleri og faldt over en skøn side af Yari - og tænkte at den kunne jeg lifte til en skøn tradition, som jeg startede da mine børn var helt små. Jeg kan derfor ikke tage ros for denne side, da den er et totalt lift af siden Meeting you (Til gengæld er traditionen helt min egen!)

Brugt til dette Layout:
A frosty Christmas af Julie Billingsley

Så jeg fik trods alt kreeret noget i dag - og blev så optaget af processen, at jeg rent har glemt at tænde advendtslysene... Så det må jeg ned og råde bod på :o) Og selv om det "bare" er et lift, så har jeg nu hygget mig med projektet og lært en masse... Sjovt som man bemærker detaljer, når man lifter en side - og pludseligt ser en anden måde at arrangere elementerne på, end man normalt ville have gjort... Og bliver inspireret til at udvikle noget nyt - sådan har jeg det i hvert fald....!


Jeg håber at du har haft en skøn 2. søndag i advent.
jeg har en fridag i morgen - hvor jeg skal nyde dagen sammen med min dejlige mand

Jeg håber, at du får en skøn uge!

Knus
...Engel...

12 kommentarer:

jannekevanveen sagde ...

it's very beautiful!!have a nice sunday greetings Janneke

Anonym sagde ...

Super lækker side - er vild med detaljen : HC Andersens ansigt.

Og ja det er lige noget man skal scrappe :traditioner.

aka sagde ...

Jamen hvor er det smukt. Virkelig sååååå smukt.
Alle de detaljer. Og så pyt med lift. Du har lavet dette, og det er godt klaret.

Tillykke med din mand. Og godt du klarede festen....

Jeg ved, hvad du mener med at scrappe noget, der ikke hører til i denne tid. Var igang med et feriebillede at vors datter der er ude at svømme. Det var helt umuligt blandt julekort og rød/grønne farver.
Så nu er det lagt væk.

God fridag - sammen med fødselaren.
Knus herfra.

Thanni sagde ...

Smukt LO, og detaljen med H.C.Andersen kan jo slet ikke være mere velvalgt :)
Og så er det en dejlig tradition I har med højtlæsningen - det er nemlig rigtigt at det er sådanne ting ungerne tænker tilbage på som nogen af de bedste ved deres barndoms jul - sådan er det vist osse for os andre :)
Jo..det er rigtig svært at komme igang når man helt er gået i stå - så kan et lift lige være det der skal til for at finde scrap-tråden igen ;)

Charlie sagde ...

Hej ven - ja du var savnet, men sygdom er hver mands eje som man siger så vi må ses en anden gang. Håber du er ved at være frisk. Og til lykke med at du nu er gift med en voksen mand! =0) Super lækkert LO liftet eller ej og sød tradition du har startet. Vi har en 50+ år gammel tradition med at læse højt af Peters Jul juleaften og nu om dage er det MIG (hvordan det så lige skete) der er mormor og læser højt for barnebarnet i den ene stue - mens juletræet på magisk vis bliver tændt af de andre voksne i den anden stue lige når vi når dertil hvor den gamle jul nikker og tænder lysene med det lys han har oveni sin hat. KH

nedergaard sagde ...

Wowwwwww, hvor er det smukt. Skønne farver og lækre detaljer. Det kan godt være, det er total lift, men alligevel er der lidt af dit egen præg,( f.eks billedet af H.C.Andersen og juletræet )
Og hvor er det en skøn tradition du har lavet med højtlæsning.
Også en dejlig uge til dig

Charlotte Ravn sagde ...

Super flot julelayout i skønne farver og med mange fine detaljer!
Tillykke med din "gamle" mand! ;) og rigtig god bedring til dig søde engel!

Margit sagde ...

Kære Engel...
Hvor er det SMUKT... Helt vildt flotte farver du har brugt... og selvom lyseblå, råhvid og grøn ikke liiiiige er julefarver i hovedet... så blev de det her...VUPTI...
Og dine detaljer er å flotte og kan også sagtens inspirere én der SLET IKKE kan digiscrappe, men skal ha' materialerne i hånden =0)
Og din tekst er som sædvanlig hjertevarm...
Tillykke med manden og god fridag... NYD DEN SAMMEN...og god bedring...
Knus

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flot layout. Lækkert kit du har brugt. Ser godt ud med kuglerne der hænger og lyspærerne.

Ifversen sagde ...

Superskønt LO! Dejlige detaljer :-)
Tillykke med manden :-)

Karina Beck sagde ...

Wauw, hvor er det smukt dit layout. Rigtig stemningsfyldt og flot sat op.

Betina Olesen sagde ...

Kære Engel... jeg er simpelthen nødt til at fortælle dig, at jeg altid nyder dine kommentarer særligt meget. Jeg synes at det er så skønt, at du starter dem alle med "kære"...

fantastisk flot LO, lift eller ej... jeg synes at det er skønt med traditioner, og jeg synes at det er skønt at de bliver skrevet ned... har slev lige lavet noget ligende, men mere over hele vores jul...