navbar


fredag den 15. april 2011

Moo..!

Påsken står for døren, og de lover godt vejr... og jeg vil benytte mig af chancen for at reklamere for en super skøn oplevelse, som er lige rundt om hjørnet - og som du kan få ganske GRATIS! Jep, jeg taler om Økodagen. En tilbagevendende begivenhed, hvor de økologiske landmænd åbner dørene og inviterer dig på landet og se køerne blive sluppet fri på græs! Det er en sjov, inspirerende og fantastisk oplevelse - uanset om man er barn eller pensionist! Og hvis du har tid på søndag, så syntes jeg, at du skal unde dig selv og din familie den oplevelse...! Du kan læse meget mere på Økodag - og finde den nærmeste gård du kan besøge..!

Vi har været på besøg utallige gange, og haft STOR glæde af begivenheden. Man kommer på landet, oplever bondegårdsdyr og kan fylde maven med lækre økologiske madvarer..! Eller man kan være heldig at opleve en ko kælve, studere hønsene, ae en kat - eller bare lægge sig i græsset og studere skyerne..! Hvad du får med hjem af dejlige minder, er helt op til dig!

Nedenfor kan du se et Layout, jeg har lavet fra vores besøg i 2007. Siden er lavet sidste år, men nåede aldrig min blog. Nu syntes jeg, det er en passende anledning, da Økodagen er på søndag..!Til Layoutet er brugt:

My Happy Garden af Kristin Cronin-Barrow
Scrap with style - Chipboards by Misty Cato
Punchy Edges af Julie Billingsley
Oodles of tags by Julie Billingsley


Jeg håber at du får en dejlig weekend - og en solrig Påske!
- Og at du får en skøn Økodag!


Knus
...Engel...


9 kommentarer:

Thanni sagde ...

Det er nemlig et skønt syn når køerne kommer på græs første gang om foråret ;)...det er sådan noget jeg glæder mig til at tage barnebarnet med til, ungerne skal jo vide hvordan en ko ser ud, og at mælken ikke er "født" i kartonen *G*
..og et lisså skønt LO du har lavet fra jeres besøg - sådan rigtig forårsagtigt i farverne :)

Mio sagde ...

Det er en super god oplevelse at se køer på græs første gang de kommer ud : ) De er bare så glade, så bestemt alle der har tid, skulle unde sig selv den oplevelse : )

Skønt Lo herlige billeder

Pia sagde ...

lækker layout med søde detaljer og en fin ko.vi har en gård i nærheden som holder åbent hus med økologi en slags høstmarked og er også rigtig hyggeligt

nedergaard sagde ...

Et skøøønt lo med dejlige billeder... sødt med blomsten bag øret. Jeg har aldrig været til en sådan økodag... er nok fordi jeg selv er vokset op på en gård og har oplevet det mange gange, men kan da stadig huske stemningen når køerne kom ud efter en lang vinter... de besede rundt, som vi sagde :-)

Ha en rigtig dejlig weekend

aka sagde ...

Skønne, skønne billeder af køerne. Og sødt med blomsten bag øret.
Flot sat op med fordelingen af de mange fotos.
Du burde altså reklamere for økodagen på et landbrugssite. De sædvanlige reklamer er jo slet ikke nær så spændende som det her.

Hvis vi ikke skulle have været til endnu en fest...så havde vi helt sikkert stået på en økomark på søndag. Men vi har jo så mange fest-gale venner...
God weekend til dig - og god fornøjelse med køerne.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det bare et lækket og levende layout!! Fantastiske billeder og søde effekter, især blomsten bag øret ;))

FruMaansen sagde ...

Haha! Vidunderlige fotos!

Har aldrig været forbi din blog før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg skal her forbi!

Smukke Los!

Pia sagde ...

Jeg ønsker også dig en god og kreativ påske

Charlie sagde ...

Dejligt LO af dem der leverer råvarerne til Claus' arbejde. Tak for kigget - friske farver og fine fotos - sikke en masse F'er der var i de ord. =0)