navbar


lørdag den 2. april 2011

Firework

Long time - no see...! Jeg har haft travlt med det virkelige liv, så derfor er der intet sket på bloggen... Min mand har været til Eksamen i Odense, og Louis har haft fødselsdag... begge begivenheder inden for 4 dage - og vi klemte lige en familiefødselsdag ind i midten... så der har desværre ikke været tid til scrap...


Min mand bestod den endelige eksamen med et flot 10-tal så jeg er bare SÅ STOLT af ham..! Han har virkelig arbejdet seriøst og koncentreret med sin rapport - hvilket gav pote til eksamen... Min funktion har været at læse korrektur (Og hvad ved jeg om, hvordan man laver Creme Fraiche...!) og få opgaven printet....! Og det var bare et skønt øjeblik, da han kunne tage Mejeri-kasketten på hovedet og vide at han omtrent var i mål. Nu er der kun 2 måneders praktik tilbage, hvorefter han må droppe elev-titlen og være 100% Mejerist.

Og Louis har rundet et hjørne og er blevet et år ældre...Så i præcis en måned i dag, er drengene som perler på en snor - nemlig 14-15-16 år... noget vi morer os over hvert år. Louis største ønske var en Playstation 3. Han har sparet længe, og ønskede sig kun penge til dette projekt... Og Han var både stolt og glad da han på dagen kunne marchere ud i Elgiganten og erhverve sig et stykke pragtfuldt elektronik... Og han har være svær at komme i forbindelse med siden :o)

Og Jeg har bare været med til det hele... Og syntes så, at jeg i dag skal bringe lidt fokus på mig selv, og min store passion. Så nu får du lov til at se det sidste Layout fra dagen i Disney World... Nemlig siden om det afsluttende fyrværkeri, som bare var så flot!Til Layoutet er brugt:
Mouse Mania af Julie Billingsley
Black Pearl af Misty Cato
Enkelte elementer fra Home of the Brave af Julie Billingsley Julie Billingsley
Titlen er Bambi Font
Teksten er Georgia fontJeg håber, at du har haft en skøn Lørdag.!
Tak for besøget - kig snart forbi igen...!


Knus
...Engel...

7 kommentarer:

Thanni sagde ...

Allerførst: Tillykke til din mand med det flotte 10-tal!..det er altid skønt at være et skridt nærmere målet :)..og goså Tillykke med føs'dagen til Louis - og kan godt forstå han var stolt over selv at kunne købe det nye "familiemedlem" :D.
Min yngste søn havde det på samme måde da han hentede sin Playstation 3, som der også var sparet sammen til ;)
...og hold op sådan en stemning du har fået frem i dit LO - det er som sædvanlig en sand fornøjelse at nærstudere detaljerne...og opsætningen og farverne er super! :)
Ha' en dejlig lørdag aften :)

Karina Beck sagde ...

Det er et superflot layout!! Jeg ved ikke hvad du arbejder med, men skulle du ikke overveje noget med reklame eller fotograf. Du har i hvert tilfælde sans for fotoet og design!
Tillykke til din mand og Louis.

Charlie sagde ...

Til lykke med det hele. DEJLIGT at gemalen fik så flot en eksamen og sønnen sit højeste ønske opfyldt. Han løber vel tør for batteri på et tidspunkt så du kan se hans øjne igen. Som altid et utrolig fint og nærmest 3D layout. Dine fyrværkeri cirkler er så gode.
Jo tak det bliver en god weekend omend lidt hektisk - for på mandag starter jeg jo job igen - DEJLIGT men der var lige lidt løse ender der skulle ordnes nu der kun var få dage til. Knus herfra

Margit sagde ...

Kære Engel
WAUUWWW... sikken et fantastisk smukt øjeblik du har fanget med linsen ;o)
Og sikken et opsæt. Jeg elsker dit Mickey baghoved midt i det hele... ;o)
Og til lykke med manden... og den unge mand...ja, det er nok stadig sundt at være med til at spare op... det har vores 3 drenge også måttet lære "the hard way"... ;o)
Knus fra mig til dig

aka sagde ...

Først tillykke med din mand. Tænk at have en mand der ved så meget om creme fraice, at han får 10. FLOT.
Og tillykke med sønnen, og nu ved du hvor han opholder sig i fremtiden.....se positivt på det...

Dit layout er intet mindre end fantastisk. Så flot og med så mange dimser der får en til at tænke på netop fyrværkeri. Sikke farver du har valgt til det fantastiske billede. Det må virkelig have været en utrolig oplevelse.

Håber du nyder det fine forårsvejr ovenpå jeres travle periode.
God søndag.

nedergaard sagde ...

Super flot og helt eventyrligt lo... farve, pynt og papir går op i en højere enhed. Ser super godt ud med stjernerne. Stort tillykke til mand(flot gået) og søn

Ha en god aften

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flot layout.
Og tillykke med din mand.