navbar


søndag den 8. maj 2011

Hot Tub

Livet er det der sker, når man planlægger noget andet - og jeg har simpelthen ikke haft tid til at scrappe eller blogge i længere tid... I dag skal vi dog tilbage på sporet, og jeg har atter gang i Feriealbummet fra Florida. På hotellet, ved siden af poolen var der en hot tub... en overflødig installation med små 40 grader hver dag... men ikke desto mindre, så skulle denne luksus prøves...Dog ikke af min mand - han mente at hans vandelement var havet og en pool... men vi andre 4 nød godt af en tur i boblerne - og følte os som luksusmennesker..!Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Art Masks af Puong Ton Design (udgået)
 Rammer er fra Doros Frame collection
Titel er Delightful Alpha af Kristin Cronin-Barrow
Teksten er Georgia font

 
Som det ses, er jeg vendt tilbage til de oprindelige blå/grønne nuancer i Sweet Escape kittet... og jeg føler mig helt hjemme dette sæt. For at skabe lidt forandring er det store billede lagt på med en mask, og derved tonet ind i baggrundspapiret. Jeg er ikke sikker på, at det fungerer på al scrap, men jeg syntes egentlig at det spiller helt fint på denne side.

Her hjemme er vi begyndt at få sommerfornemmelser, når solen skinner som i dag. Og Louis og jeg laver derfor allerede iste, så der fast kan stå en stor kande i køleskabet, lige klar til at hælde på store glas med isterninger, når man kan nyde varmen og solen. I køleskabet ligger et mindre lager af citroner - for iste er ikke rigtig iste uden citronskive og isterninger... Men så er det til gengæld også livsnydelse så det basker...!


På tirsdag skal vi op i sognegården og skrive ham op til konfirmation... Tænk sig, at min mindste er blevet så stor, at han nu træffer store personlige beslutninger, og inden længe skal gå til præst... Og jeg kan huske, da jeg planlagde hans dåb - sikke tiden dog flyver afsted...!

Har du nået at nyde det gode vejr?
- og hvad er indbegrebet af sommer hjemme hos jer?
Jeg håber, at du har haft en skøn weekend!

Knus
...Engel...8 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Hvor er det smukt... ser hammer godt ud med billedet du har masket. Også de andre billeder er sat så flot op. Og så ser det bare sååå hyggeligt og varmt ud.

Ha en dejlig aften

Karina Beck sagde ...

Det er et rigtig flot ferielayout med dig og alle dine drenge. Hvor er det flot lavet!
Kan jeg få opskriften på hjemmelavet iste?

Thanni sagde ...

Uha det er et smukt LO - det er lige før man kan mærke boblerne! :)..og din opsætning er jeg vild med, og det fungerer i den grad med det maskede billede! :)
Konfirnation ??..tja jeg skal have min mindste bette knejt konfirmeret d. 20. maj...og helt bette er han nu ikke mere - over 180 cm. *G*
Men du har ret - man forstår slet ikke at det ikke var igår han rendte rundt med sut i munden, det går alt alt for stærkt gør det! :)

Jayne sagde ...

Hvor er det et smukt LO.. og der ser så flot ud med din masking... Men som altid gør du tingene til ug.. Har lige kigget bloggen igennem... Hvor er du bar GO til at lave LO... du blir min inspiration når jeg engang kommer igang igen.. Lige nu er der desværre ikke så meget tid til scrap og blogging.. Men det kommer igen.. Skønne billeder af dig og dine drenge :-)
Fortsat hyggelig søndag aften.
knus Jayne

aka sagde ...

Hvor er det bare et smukt layout. Så flotte billeder, så flot sat op og den masking er jo bare perfekt.
Ja, det er utroligt så hurtigt tiden går. Og man ser det jo nok tydeligst når man kigger på "de små".
Jeg vil da også gerne, som Karina, bede om opskrift på hjemmelavet iste.

Sivsko sagde ...

Super lækket LO fra din hånd :-)

Lone sagde ...

Super lækkert Lo....Skønne billeder. Ja her blir det skønne vejr også nydt, øv de lover det køligere og regn fra i aften :-( Ja ens unger blir store....helt vildt som tiden flyver... Ha en skøn dag

Margit sagde ...

Kære Engel...
Skønne billeder, hvor hyggen og glæden stråler ud...
Det ser super godt ud med den mask du har brugt til billedet.... ved slet ikk' hvordan man gør sådan noget =0)
Og din tekst er som vanligt.... varm og hjertelig...
Ja, det med at "de små" bli'r ældre bli'r kun værre... selvom det er en ringe trøst!!... min "lille ny", som han blev kaldt fyldte 34 år i beg. af maj!!!
GISP =0)...)...
Kram fra mig