navbar


søndag den 22. maj 2011

Sea World + Clyde & Seamore show

Forud for turen til Florida, har jeg vel i små 10 år drømt om at komme til Sea World. Af ukendte årsager indeholder alle mine drømmerejser en eller anden stund med dyr, som jeg gerne vil opleve. Og denne destination var altså Sea World (og delfiner, alligatorer og vaskebjørne - og ikke at glemme pelikaner)

Vi var alle rigtig spændte på oplevelsen - og jeg, jeg var nærmest euforisk lykkelig over, at vi endeligt var nået til denne dag...! Og vi var kun lige trådt ind i parken, da Shamu stod klar til at byde velkommen - og min kære mand insisterede på at jeg skulle fotograferes sammen med ham...! Efterfølgende insisterede han på, at billedet skulle pryde introen til Sea World-siderne i fotoalbummet


Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape, Lil' Sailor, Daydream Believer af Kristin Cronin-Barrow
Titlen og delfin er Whale of a good thing af Connie Prince
Tag er fra Oodles of tags 2 af Julie Billingsley
Bad sewing Machinge af Traci Reed
Søstjerner er fra Beach Kids bundle af Lliella Designs
Blå farvesplatter er fra Carver af Studio Flergs
Blending Masks af Misty CatoTeksten er Georgia font

Vi ville rigtig gerne have spist med Shamu - men en sådan oplevelse skal bookes næsten 6 måneder forud, og dagens billetter er væk på små 15 minutter - så det er nærmest umuligt at komme i nærheden af, hvis man ikke bor i Florida. Vi startede derfor vores besøg i parken med at stile ned mod Shark Underwater Grill restauranten, hvor vi bookede bord til aftensmaden. Og så begyndte vandringen rundt i parken, hvor der er massere af spændende dyr at se.

På en oversigt opdagede vi så, at man kunne gå hen og se et show som hed Clyde & Seamore Take Treasure Island. Vi anede ikke hvad det var, men begav os derhen og fik en god plads i solen. Inden længe indfandt en mimer sig, som morede sig med at efterligne folk, der kom for at finde en siddeplads. Han var så morsom..! Og kort tid efter fandt vi ud af, at Seamore var en Søløve, som sammen med Clyde (som i den grad lignede skuespilleren Adam Sandler) skulle prøve at få skattekortet fra piraterne på Treasure Island.

- Det var et rigtig gennemført og sjovt show og vi morede os kongeligt!


Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Elementer og alfabet fra Black Pearl af Misty Cato
Lille alfabet fra Wonderous af Julie Billingsley
Bad Sewing Machine af Traci Reed
Blå splatter er fra Carver af Studio Flergs
Vandbobler er fra Whale of a Good time af Connie Prince
Teksten er Georgia font
Dobbelt Layout:
Jeg prøver at holde Sea World siderne i blå nuancer, dog med et indlæg af rødt, fordi det er farverne på Fyrtårnet som står ved indgangen og er parkens varetegn sammen med spækhuggeren Shamu. De blå "Splatter" og vandperlerne er også detaljer, som kommer til at gå igen på siderne, for at få layoutene til at hænge sammen. Måske genkender du nogle af pirat-elementerne og titelbogstaverne - det er nemlig gengangere fra "Meeting Jack Sparrow"

Der hersker travlhed i det lille hjem, så der er ikke megen tid til scrap og kreative sysler. I den forgangne uge har vi fået anlagt et træterrasse i baghaven - som vi selv har overfladebehandlet efterfølgende.. og igår gik turen til Rødby-Puttgarden, da der skulle shoppes drikkevarer til mandens store fest om små 2 uger. Han fejrer 40 års fødselsdag og Svendegilde som udlært Mejerist... og det kræve lidt forberedelser :o)

Så det er lidt sparsomt med besøg og kommentarer hos dig...
- Jeg håber, at du bærer over med mig..!

Knus
...Engel...

9 kommentarer:

Margit sagde ...

Kære Engel
Super lækre sider, som emmer af glæde og morskab... Jeg kan rigtig godt lide dine tekstbobler... de er så snedige og matcher fint de øvrige henover siderne.
Godt gået at få SÅ mange billeder med på siderne... det ved du jeg er vild med ;o)
Du er god til at fange mange sjove situationer med kameraet, som rigtig underbygger det du fortæller om.
Rigtig god fest... kan godt forstå der er lidt at se til ;o)
Rigtig god søndag =0)
Knus

Karina Beck sagde ...

Oj, hvor er det vildt flot med så mange detaljer og det er sjovt, at få historien med. Det er imponerende at man kan lave et helt sjov, der er sammenhængende med den slags dyr.pl
God søndag.

nedergaard sagde ...

Wawww igen super smukke LO'er fra denne utrolige dejlige ferie I har været på. Til disse billeder skulle det jo næsten også holdes i blåt. Ser så flot ud, at du har sat billeder og ´tekst i cirklerne.

Ha en dejlig søndag!!!

Anonym sagde ...

Super lækre og farverige layouts. Ringene gør simpelthen så meget - de passer perfekt til vand temaet.

Thanni sagde ...

Jamen det kan jo ikke blive meget bedre - med de super dejlige billeder og så din opsætning og valg af farver osv. Dine Lo'er fortæller i den grad en historie og man kan hele tiden finde noget nyt at kigge på :)
Det show gad jeg godt se - det lyder som et must hvis man nu skulle komme på de kanter ;)
Kan godt forstå der ikke lige pt. er så meget tid til det kreative, med de projekter - og en fest der skal planlægges :)

Mio sagde ...

Helt vild flotte layouts du har lavet, og billederne er bare SÅ gode *GG*
Sikke en fantastisk tur i har haft.
Rigtig god søndag aften ; )

Sarah sagde ...

Dine LO's er bare super lækre. Elsker at følge med og se hvad du laver.
Hav en god uge.

aka sagde ...

Supersmukke og flotte layouts. Sikke en ferie I havde derovre, det er da helt utroligt.
Flot med både tekst og billeder i de runde cirkler - passer jo til temaet. Og så alle de andre fine små detaljer...bare lækkert.

troll13 sagde ...

Helt fantastik og gennemførte LO'er du har lavet. Og de billeder er da også bare så skønne.
Jeg er vild med alle dine små detaljer og den måde du har arrangeret alle dine billeder.

Fortsat god weekend
Rikke