navbar


søndag den 24. august 2008

Pyjamas Dag

I dag holder jeg Pyjamas-Dag... De sidste to lørdage er gået med at lave en Extreme Makeover på min Nieces værelse. Første Lørdag gik med at muge ud og male, denne med at samle møber og indrette. Op til hver weekend er der gået timer med indkøb af diverse remedier, så jeg er lidt træt efterhånden :o)

Men det primære er, at hun er meget tilfreds. Kl. 20 igår aftes smed hun sig på sin seng, deklarerede: "det her er bare mit DRØMMEVÆRELSE!!" og væk var Faster Heidis træthed, og ærgrelse over, at jeg havde glemt kameraet, da jeg styrtede hjemmefra mange timer tidligere.

Men hvem ved, måske scrapper jeg eventen engang i fremtiden - med billeder af det færdige værelse, og så kan I jo se forandringen. Selv synes jeg, at det blev rigtig godt, men det primære er, at hun er glad - og kan lade en masse positiv energi op på sit nye domæne :o)

Så dagen i dag skal bruges på at finde billeder til rammerne i min entre - og så skal jeg scrappe og slappe af. Jeg synes dog lige, at jeg vil dele et layout jeg lavede for nogle dage siden...

Nutella Interview.
handler om en typisk lørdag morgen hjemme hos os, hvor vi spiser morgenmad sammen med alle tre drenge. Det atypisk er, at Mads spiser Nutella-madder - endda hele 2 for at demonstrere over sin fars promte reaktion på eventen. (Han er normalt en dreng med hang til ostemadder.!)

Humor ligger meget højt på listen hjemme hos os, og dette udviklede sig til en morgen jeg sent vil glemme - og hvor jeg grinte så meget, at tårerne trillede, og jeg havde svært ved at stille skarpt med kameraet. Alligevel blev resultatet nogle skønne billeder - som jeg længe har ønsket at scrappe - og her er så resultatet.:

Til Layoutet er brugt elementer fra kittet Dinner Party, som er en freebie fra Shappyprincess. Overskriften består af flere fonte; Nutella er skrevet med henholdsvis Tunga og Tw Cen MT, Interview er skrevet med fonten CAC Champagne.

Templaten har jeg selv lavet ud fra en "freestyle" skitse som opstod undervejs.
Hvis der er nogen som gerne vil have den, så skriv en kommentar på dette indlæg,
og jeg skal prøve at finde ud af at uploade den til download på nettet et sted :o)

Tak fordi du kiggede med :o)

2 kommentarer:

Stine66 sagde ...

KANON LO - Dejligt at høre fra jeres lille familie. Og hyggeligt at i kan pjatte sammen allesammen.

Gitte sagde ...

Ja, Nutella-layout - den må vist også liftes hjemme hos os. Det er så ikke mig, der er Nutellagrisen, men min bedre halvdel.
Men sjovt og flot LO.