navbar


torsdag den 14. august 2008

Vandski

Jeg har jo eksperimenteret med page templates, og sågar købt en Jen Caputo pakke. Men nu er jeg genetisk disponeret for at være nærig, og samtidigt irriterer det mig, at jeg bliver låst til at siden skal se ud på en bestemt facon, blot fordi jeg benytter en template :o)

Fordelen ved templates er dog, at man kan lave et layout i en fart. Desværre er der ikke særligt mange templates til dobbelte layouts, hvilket er mit foretrunke scrap-format :o)

Men når man så går igang med at rode, og det kan man jo skruppeltløst, idet det hele foregår på computeren (Husk for guds skyld at åbne templaten og vælg "gem som" og gem med et andet filnavn - så du ikke ødelægger den originale template) Ja, så kan man forvandle templaten til noget helt andet :o)

Nedenstående er et eksempel på dette. Jeg brugte denne skitse:

Som er fra Jen Caputos Sketch Collection #4

Og efter en del møven, og en masse arbejde, endte den med at blive forvandlet til et dobbelt Layout med dette udseende:Til Layoutet er brugt Boys World. Overskriften har jeg selv kreeret i Photoshop. Speedbåden er et billede som jeg fandt på nettet og rensede, så det fik gennemsigtig baggrund :o)

Billederne er fra sommeren 2007, hvor Lasse var ude og prøve at stå på Vandski, som en sommeraktivitet. Selve forløbet strakte sig over 5 dage, og han endte med at stå fint på skiene, og var selv meget stolt af sit resultat. Der var massere af vand i vandskisøen, for det var i den uge, hvor det meste af Danmark blev oversvømmet... Men hvad betyder det, når man skal stå på vandski, eller hænge bag en speedbåd :o)

Tak fordi du kiggede med... :o)

4 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Selv en ANTI discrapper som mig kan se at den er FLOT !!!!

Jeanet sagde ...

Tja - jeg faldt over din blog i en søgning efter danske digiscrappere og må indrømme, at det der er - EN Super fed template!

Lone sagde ...

Ser da bare for godt ud, det er du da bare vildt god til..;-)

Charlie sagde ...

Jeg er heller ikke digi scrapper - men jeg håber jeg kan overføre den skitse til alm.scrap for den er super og jeg har nogle pool fotos der nok ville egne sig. Sjovt at se hvor STORE dine drenge er blevet siden bryllupsbillederne.