navbar


mandag den 2. februar 2009

Super Bowl 2009

Sikke en nat!!! Superbowl 2009 - mødet mellem Pittsburgh Steelers og Arizona Cardinals - en historisk sejr for Steelers, der dermed er det første hold, som har vundet Vince Lombardi-trofæet 6 gange.

Med en sejr på 27-23 som blev afgjort i sidste øjeblik, må det siges at være en kamp med spænding til bristepunktet... Men I har sikkert allerede hørt en masse om kampen, eller evt. selv fulgt den lidt...

Og er du i tvivl om, hvordan 2 vinderkuponer til kampen ser ud, så kig blot her:

Jepper - jeg er den heldige indehaver!!

Jeg spillede på Santonio Holmes, både som MVP og spilleren som lavede den sidste Touchdown i aftenens kamp. Og vil du gerne se hans fantastiske afgørelse på hele kampen - så kan det ses her:


Det er totalt nervepirrende - så har du brug for et kick - skal du blot se klippet.

Den kun 24-årige Santonio Holmes fortjener ganske afgjort ære og respekt,
og det kæmpe bifald som han modtager her:

Jeg vil dog gerne understrege, at Arizona Cardinals ganske afgjort også fortjener et stort bifald og beundring. De formåede at samle sig selv op, og presse sig til det yderste - og afslutningsvis bidrage til, at det var en totalt ligeværdig kamp. Arizona Cardinals er ikke et hold man bør gøre grin med... De var lige så store kandidater til sejr, og er ganske afgjort et hold, som man i fremtiden bør følge med interesse...!

Tak til begge hold for en super spændende aften - den var mindeværdig!!

1 kommentar:

madamtridse sagde ...

Tillykke med sejeren på oddset og kampen :) Jeg har godt nok aldrig set en super Bowl kamp. Men min svoger er helt vild og sad også og så kampen. Min svoger prøver at overtale os til at se en kamp, han siger at når først man har set 1 så vil man gerne se flere.:) Så måske vi får se.;)
Min mand blev glad for at høre at han ikke havde købt katte i sækken:)
Jeg har lige tilmeldt mig et digiscrap begynderkursus slut feb. Men det kan godt være at jeg løber ind i problemer. Så hjælpen, det tager jeg gerne imod.:)
Tak for linket, det vil jeg lige kigge nærmere på.
Du må ha' en rigtig god tirsdag aften