navbar


søndag den 21. marts 2010

Påskekort...

Denne weekend har budt på tid til kreative produktioner - og jeg fik sådan en lyst til at lave påskekort... Hvilket betyder, at jeg I dag kan fremvise 2 styks af slagsen. Jeg er hverken en hurtig scrapper, eller kortmager... Og ofte har jeg planlagt en række kreative projekter, som aldrig ser dagens lys simpelthen fordi selv sneglene kan overhale mig i processen. :o)

Det første kort jeg vil vise jer, er et rammekort. Jeg har aldrig lavet sådan et før, men jeg syntes at det var sjovt at prøve noget andet. I al sin enkelthed går det ud på, at du skærer hul i forsiden af kortet, og laver en fordybning, hvori du lægger et baggrundsbillede. På rammen dekorerer du så, og skaber herved en dybde i selv kortet. Hvis du selv skulle få lyst til at prøve, finder du en udførlig vejledning her hos Claudia Rosa

Indersiden er også blevet dekoreret i dagens anledning:

Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
Clipart er Easter Parade fra Laurie Furnell
Satinbånd er fra Panduro
Sløjfen kan bindes efter vejledningen her

Nu har jeg en svaghed for Laurie Furnells cliparts. Hun har en særlig stil, og skønne detaljer, og sin egen humor bag... Og i samlingen, faldt jeg for hendes Angel Bear, forklædt som Påskehare. Og han var selvskrevet til at komme på mit næste påskekort, som er en anden stil end det første kort.

Til kortet er brugt:
karton fra Bazzill
White and Lavender Dots paper fra Karen Marie Klip
Martha Stewart Edge Punch - Doily Lace
Quickutz alpha: Phoebe Skinni Mini
Blomster og glitterlim fra Panduro
Mega Fern Punch fra Punch Bunch
Halvperle med perlemorseffekt, fra Hobby på Toppen
Clipart er Easter Parade fra Laurie Furnell

Afslutningsvis kan jeg med sorg konstatere, at vi i dag skriver den 21. marts 2010. Det vil sige, at vi har brugt 80 dage af 2010 og jeg har ikke Scrappet et eneste Layout i dette år... Suk, suk, suk... Hvor trist og deprimerende en tanke.! Jeg håber snart at ånden kommer over mig igen...!

Jeg håber du har haft en skøn weekend!
- Tak fordi du kiggede forbi...!

Knus
...Engel...

8 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen skønne påskekort - og den dér påskehare/bjørn er da alt for sød..på den fede måde ;D
...godt der er andre langsomme scrappere end mig ;)..

LaChris sagde ...

Super søde og anderledes kort...jeg må straks lifte ;O) Kender godt det der med, at man ikke får lavet det man gerne vil...selv har ikke fået lavet et 30x30 i ualmindelige tider..altså lige indtil i går, efter en shoppetur i Love2Scrap, så kom ånden over mig! Men ellers har jeg også lave kort kort og atter kort...

troll13 sagde ...

De er da bare vildt søde, de kort du har lavet. Jeg er totalt vild med begge to, men det stempel du har brugt på det nederste er da bare for fedt ;o))))

Du har spurgt hvad det er for papir jeg har brugt til mit LO med roser, det er:
Prima, Shabby Chic Collection "My Lovely" ;o)))

jayne sagde ...

Hvor er de lækkere de kort.. Det skal jeg også prøve at lave... Og ros skal du da have.. For hver gang du laver noget, så er det så gennemført at jeg kan blive ved med at finde lækkere detaljer.. så gør det ikke noget man er langsom... når resultatet er som dit..
Og med hensyn til at du ikke har nået at lave layout. så har du jo også haft rigeligt at se til med din kollega . Det super at der findes mennesker der lige giver det sidst til at at andre mennesker kan komme videre..
Jeg hjælper selv frivilligt på et kvindehjem.. og det gør en glad, når man kan hjælpe andre. på den ene eller anden måde...
Fortsat dejlig søndag aften til dig og familien.
knus Jayne

Karina sagde ...

Lækre kort du har lavet og som altid gennemført.
Mht. layouts, synes jeg, at du er fantastisk dygtig til at lave digiscrap. Jeg har billederne, men kan desværre ikke finde ud af at digiscrappe, jeg bruger al for meget tid og energi på teknikken. Så du siger bare til, hvis du mangler billeder at skrappe ; ) : )
Du må have en god mandag aften.

Gitte sagde ...

fnis...den påskehare er da bare for skøn. Og det er bare nogle flotte kort. Så pyt med at tingene tager lidt længere tid. Jeg kender det jo fra mig selv.

Og selvom vi nu er i marts - så er det nu lyset og de længere dage er her, ligesom håbet om at energien vil flyde over og skabe skønne LO og kort :-)) Hav en god dag.

madamtridse sagde ...

Waow nogle skønne kort du igen har lavet. :) Tak for linket tror jeg vil forsøge med med det ramme kort. :)
Jeg kan da godt forstå at du er faldet for de clip-art. De er da også for cute.:)

Jeg har ikke kunne ligge kommentarer på din blog det sidste stykke tid. Tror det er min bærbar der er noget galt med, jeg blev smidt af netter hele tiden. Men endelig lykkedes det :) Bare så du ved at jeg ikke har glemt dig. :)
du må forsat ha' en skøn uge
Knus

Margit sagde ...

Sikke søde påskekort.
Og jeg er også vild med den påskehare =0)
Rammekortet er vildt flot... det må jeg prøve... ;o)