navbar


søndag den 26. september 2010

Alex & Apollo

På det seneste har jeg primært arbejdet med billeder fra Arkivet... men ikke i dag... Billederne fåes ikke nyere end disse, de er nemlig taget i dag... og scrappet i dag :o)

Og hvem er så Alex og Apollo? Jo det er skildpadderne, Louis anskaffede sig i sommerferien. To søde små Marginata unger på ca 1 år. De er ca. 6 cm lange og vejer omkring 25 gram stykket. Marginataen er en græsk landskildpadde med en bred rand på skjoldet.... Og de er bare SÅ søde. Hele sommeren har de gået i deres udendørs indhegning...men nu er det ved at være koldt og blæsende, og vi besluttede, at det var tid at de kom ind - inden nattefrosten for alvor melder sin ankomst. De første par år, skal de overvintre indenfor - og herefter have en udendørs indretning, hvor de kan få lov til at gå i vinterhi.

Den indendørs indhegning har Louis selv lavet i sløjd, som forberedelse på at han anskaffede sig disse kæledyr... For et par uger siden, var vi ude og købe et køkkenarmatur, og et særligt lysstofrør beregnet til skildpadder. Og i dag er de som sagt kommet indenfor. Begge dyr reagerede som da vi fik dem hjem. Alex fandt straks frem til noget at spise, mens Apollo gik på eventyr i de nye omgivelser. Vi har også indkøbt et overnatningshus, formet som en sten, så det passer ind i de naturtro omgivelser i deres fold.


Til Layoutet er brugt:
Cindys layered template set 70 (p. 3) af Cindy Schneider
A Wonderful world af Kristin Cronin-Barrow
Skildpadderne fra Seaside af Kristin Cronin-Barrow
Titlen er Lucinda Calligraphy
Teksten er Sweetheart script Font
Layoutet er et lift af siden Wonderful af KayM


Jeg håber, at du har haft en skøn weekend!
- Tak for besøget, kom snart igen!


Knus
...Engel...


5 kommentarer:

Thanni sagde ...

Godt at I har fået de små indenfor i varmen :)..og det lyder jo til at Louis var helt forberedt inden padderne kom hjem. Håber de får en fin vinter i varmen :)
...og så er det ikke at forglemme at superfint LO!De lyse farver fremhæver billederne helt fantastisk.
Ha' en god dag :)

jayne sagde ...

Hvor er det et fantastisk LO.. Jeg bøjer mig i støvet, jeg syntes du laver nogle fantastiske ting. og der er ikke overladt noget. eller nogen hurtige løsninger.. Super at der er dato på, også kan man se om nogle år, hvormeget de egentligt er vokset.. for det går hvis temmelig langsomt...

Dejlig Mandag

Kh Jayne

Margit sagde ...

Hej Engel
Hvor er de KÆRE!! =0)
Og sikke omhyggelig Louis har været med forberedelserne til de skulle indenfor. Det er jo dejligt. Jeg håber, de vil trives og blive store (HVOR store KAN de blive??). Men de vokser sikkert langsomt, det mener jeg, jeg har lært engang =0)
Igen et super LO med så flot opsætning. Fantastiske farver som gør det til et smukt og let LO.
Knus Margit

madamtridse sagde ...

Åh hvor er de 2 bare nuttet.:)
Wow det LO er for lækkert...farve, detaljer og opsætning af billeder og "papir". Jeg bliver altid så imponeret over dine digiLO's, det er helt fantastisk at du kan få så meget dybde i et digi-LO. Det må jeg lifte en dag :)
Du må ha' en rigtig dejlig fredag og weekend
Knus

madamtridse sagde ...

Åh hvor er de 2 bare nuttet.:)
Wow det LO er for lækkert...farve, detaljer og opsætning af billeder og "papir". Jeg bliver altid så imponeret over dine digiLO's, det er helt fantastisk at du kan få så meget dybde i et digi-LO. Det må jeg lifte en dag :)
Du må ha' en rigtig dejlig fredag og weekend
Knus