navbar


onsdag den 8. september 2010

Dykker Univers

Endnu en side, med billeder fra "gamle dage" og atter med Lasse i fokus... Begge mine drenge har gået til svømning da de var mindre... og Lasse valgte på et tidspunkt, at koble sig på et dykkerhold, som var i svømmehallen. Han stod på venteliste i næsten et år, inden han kunne komme til... Og Den sæson han var der, var han rigtig glad for denne form for svømning... Desværre svandt interessen for det vandlige element - og han stoppede helt, da sæsonen var ovre - men jeg fik disse billeder af træneren, som selvfølgeligt skal scrappes...!

Undervands billeder er lidt af en udfordring - og billede 1 (der hvor han er nede ved bunden) og billede 3 (Hvor man kan ane svømmefødderne) var begge en del lysere i farven, og nærmest turkisblå i farven... så jeg har været nødt til at justere lidt i disse billeder, for at få farvetonen til at være lidt mere i nuance med de øvrige 2 billeder.... og så kan jeg nok ikke skjule, at jeg har siddet og hygget mig gevaldigt med at prøve at lave en "naturlig" havbund...! Hold da op, hvor var det svært (men sjovt!)
Til Layouter er brugt:

Template set 6 (page 4) af Cindy Schneider
Papirer - Just Breathe af Kristin Cronin-Barrow
Elementer - Ocean deep af Kristin Aagard
Font er Caflish Script Pro (følger med Adobe Photoshop)


Konstruktiv kritik modtages mere end gerne!
- Og lægger du en besked, gør du mig glad!


Knus
...Engel..

9 kommentarer:

Charlie sagde ...

SKØN side, selvfølgelig skulle denne interesse også foreviges selvom den var kortvarig har den jo været der. Jeg kan SAGTENS forestille mig at du har hygget dig med alle de små, søde og sjove elementer - mon du nynnede "under the sea" fra Den lille havfrue imens?? Og tak for din besked - den blev jeg glad for - jeg var som skrevet i 7 sind men er nu bagefter glad for min beslutning.

Pia sagde ...

wooow så flot med lækre detaljer

Thanni sagde ...

Det er bare super godt!! - sådan næsten ren "Walt Disney" - på den absolut fede måde :)..(sagde hun er ELSKER Disney film ;D..)
Nu håber jeg så ikke du opfatter den sammenligning som en fornærmelse - jeg ved jo ikke om du hader den slags *G*
Ha' en dejlig dag :)

Thanni sagde ...

Hej igen :)
Overskriften på "Bedstes Mus" er såmænd meget simpel. De store bogstaver er fra et chipboard alfabet købt i Føtex ;)..og ellers håndskrevet :)
...og dejligt du opfattede "disney" som det var ment, så kan jeg godt tørre sveden af panden ;p

Margit sagde ...

Kære Engel
Hvor er det et super kært LO. Kan godt forstå du syntes det var hyggeligt at "lege" med alle de små krible-krabledyr på havbunden og alle vandplanter.
Et LO man bliver glad af at se på!!
Knus Margit

Karina Beck sagde ...

Sikke et perfekt LO til emnet. Superflot sat op.
Papiret OG billederne (klippet ud af et ark) på mit julekort er fra Vivi Gades julepapir sidste år. Det kan vist stadig købes hos cc hobby.
God weekend.

Anonym sagde ...

Igen et super dejligt lo. Så hyggeligt og tegneserieagtig - og så passer det perfekt at billederne er runde og ikke firkantede.

Ha en god lørdag.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare et flot layout. jeg har ikek så meget forstand på digiscrap, men jeg kan godt se at dette må have taget noget tid at sætte sammen!
Knus til dig og tak for dine altid søde kommentarer!

madamtridse sagde ...

Ej hvor er det LO bare skønt. Kanon opsætning af billederne og pynt. Billederne er helt fantastiske, har prøvet at tage igennem glas under vandet det blev bare blå...men det var også før man fik digikamera ;)
hihi jeg er helt vild med din havbund...:O)
Du må ha' en rigtig dejlig uge
Knus