navbar


søndag den 23. januar 2011

Little Boy Sleeping

Jeg har siddet her til formiddag og hygget ved computeren. Faldt over disse skønne billeder af Lasse, taget lige efter vi er flyttet ind i vores nye bolig i 2006. Jeg blev så glad, da jeg tilfældigt faldt over dem i arkivet - og syntes straks at jeg måtte scrappe dem. Så her er resultatet af dagens indsats:


Brugt til dette Layout:

Good Morning Sunshine af Kristin Cronin-Barrow.
Alphabytes - Typewriter Keys af Kristin Cronin-Barrow
Bad Sewing Machine - Dont be Square af Traci Reed
Punchy Squares af Julie Billingsley
Oodles of tags 2 af Julie Billingsley
Fonten er Caflish Script Pro

Nogle gange er det dejligt at bladre tilbage i tiden - og finde disse skønne små øjeblikke frem. Andre gange er det deprimerende, fordi det bevidner hvor hurtigt tiden går. I dag var det dog en skøn stund - måske fordi jeg føler, at jeg fik genskabt øjeblikket helt fint. Men jeg kunne nu godt tænke mig en elektronisk dims, som gør mig i stand til at standse tiden, eller skrue lidt ned for hastigheden, så jeg føler at jeg mentalt kan følge med i drengenes udvikling... Ved du, hvor man kan købe sådan en?!?

Jeg håber, at du har haft en dejlig weekend
- og at du nyder denne skønne søndag!

Knus
...Engel...

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et superflot layout! Dejlige varme farver og som altid flot sat op.
Jeg har det præcis som dig for tiden. Jeg var til åbent hus på et gymnasium i tirsdags, med min ældste dreng. GYMNASIUM!! Hvor blev den tid af....!!!!!

Jayne sagde ...

Du har så evig ret.. tiden flyver afsted. og man kan ikke forstå at de lige pludselig bare er store.. jeg skal være farmor til marts... WOW.. men glæder mig som var det mig selv... Skønt billede og et lækkert LO du har fået sat op.. det fanger momentet... :-) og godt vi har billederne til at huske minderne..

fortsat go søndag

knus Jayne

Anonym sagde ...

Så lækker et lo - er vild med den afrevne ramme.

Elsker også at bladre igennem de forskellige årsmapper på computeren og pludselig se et billede - huske en dag og så bare ville scrappe den.

Pia sagde ...

så herligt layout med lækre farver og opsætning. God søndag til dig

Thanni sagde ...

Hvor er det et skønt LO! :) - og ja du har ret i det med at bladre tilbage i tiden. Det kan både være dejligt og vemodigt - men alligevel er det jo minder alt sammen :)
...der ligger lidt til dig på min blog :)

aka sagde ...

Hvor er det smukt - og den kønne dreng ser bare så sød ud.
Flot opsætning og dejlige farver.
Virkelig dejligt og gemmeværdigt layout.
Og du har ret i det med tiden. Jeg har lige i forbindelse med Henriettes 18 års dag kigget billeder igennem .....Jamen, selv billederne fra fødslen husker jeg, som var det i går. Tid er noget underligt noget, og hvis du finder bremsen - så husk at fortælle mig det.
Rigtig god uge til dig.

Charlotte Ravn sagde ...

Wow et skønt LO! Selvom jeg ikke digiscrapper, kan jeg sagten finde masser af inspiration i dine smukke layout!

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare et skønt LO, just my style, og sikke lækre farver...
Ja, tiden går, og vi går desværre med. Når man sidder med sin nyfødte i armene, er det som om man har hundrede af år og tage af, men pludselig er den unge bare ude af hænderne, og vil leve sit eget liv... suk...

Kan du have en god weekend..

Charlie sagde ...

Hvis jeg vidste hvor den dims kunne købes sad jeg ikke med en datter på 33 år nu =0). Så jeg forstår dig bestemt godt. Dejlig side og lækkert at se at en drengeside kan have blomstret papir. Han ligner et rigtigt englebarn!! GOD søndag