navbar


fredag den 25. maj 2012

Sleeping Beauty

Jeg har faktisk lavet dette layout for nogle dage siden, men det har været hektisk på jobbet, så jeg har ikke orket at uploade det, efter fyraften... Men nu er det fredag, Pinsen står for døren og forhåbentlig finder jeg tid og lyst til at scrappe yderligere.

I dag har jeg også nået en blog rundfart - hvor var det dejligt at komme på visit hos jer alle, og der var absolut inspiration at hente til både kort og scrap. Så hvem ved, når jeg får nok af solen - så kan det nok være, at jeg ved hvad jeg kan fordrive tiden med :o)

Dagens layout er endnu et af Prinsessen. Hendes forældre har  venligt lånt mig dette fotografi, hvor lillepigen er ca. 2 uger gammel - farverne i billedet indikerer ikke rigtig kønnet, så jeg gik lidt amok i rosa nuancer for at kompensere for denne mangel:

Til Layoutet er brugt:

Tiny Dancer kit af Kristin Cronin-Barrow og Lliella Designs
Punchy Edges af Julie Billingsley
Blissfull Stitching af Traci Reed
Skriften er Monotype corsiva
Titlen er Edwardian Script

Egentlig er Tiny Dancer kittet et pink sæt med skønne små ballerinapiger i alle hudfarver, en af de ting jeg elser ved Lliella Designs, alle nationaliteter er repræstenteret. Nu ved jeg jo ikke, om hun bliver en lille danseprinsesse - men farverne og stjernerne passede så fint - og så havde jeg endnu ikke fået taget sættet i brug.

Nu vil jeg håbe at pinsen bringer sol og sommerstemning til jer alle. Jeg går og drømmer om nye havemøbler - men finanskrise og økonomisk ansvarlighed gør, at det forbliver en drøm.. Jeg kunne dog godt tænke mig at gøre vores forhave noget mere indbydende - og terrassen mere hyggelig... men man er vel en kreativ sjæl, som kan komme på noget.... Har du inspiration, modtages de med kyshånd..!

God Pinse til dig og dine...!

Kæmpe Knus
...Engel...


6 kommentarer:

Thanni sagde ...

Årh hvor er det et dejligt Prinsesse layout - for uanset om hun bliver en danseprinsesse eller ej, så må man altså gerne gå amok i lyserødt og stjerner ;)
Rigtig god pinse til dig også - og hvor er det dejligt, at der igen er liv på din blog - du har været savnet :)

Annette sagde ...

Hvor er det dejligt at høre fra dig igen, Engel.
Og igen har du lavet en lækker kreation. Det er så yndigt og så smukt. Og ingen kan vist være i tvivl om kønnet....hihi.
Jeg har desværre ikke nogen gode ideer til din haveindretning. Jeg er en knold til sådan noget.....men jeg ved, at en ny blomst på et gammelt bord gør underværker !

Rigtig god pinse til dig og dine.
Knus Annette

Pia sagde ...

woooow så smukt lo og så skønne farver og detajer

Charlie sagde ...

Hvor er det et fint LO og en af de mest perfekte små babyer jeg længe har set. Dejligt at du er tilbage i blogverdenen igen, glæder mig til at følge med.

Gitte sagde ...

En rigtig smukt LO, som også passer til den smukke baby. Selvom du er gået amok i rosa, så forstår du alligevel at holde det diskret og eksklusivt. Dejligt at se noget fra din hånd igen.

Dortesjs sagde ...

super sødt layout med mange skønne detaljer