navbar


lørdag den 4. august 2012

Krabbejagt...

Jeg har endeligt taget mig sammen til at få scrappet. Vi har ferie... og her sker ikke så meget. Drengene er så store, at det er minimalt hvor meget de er hjemme - og af selvsamme årsag er jeg i underskud af familie-begivenheder hvor vi foretager os noget sammen. Og inden vi får set os om, ja så er sommerferien 2012 ovre - og vi har ingen fælles oplevelser. I virkeligheden er det lidt trist, og det er formentlig derfor jeg hænger lidt med skuffen. Jeg savner fællesskab, oplevelser og en tur væk hjemmefra...

I ren desperation har jeg kigget fotogemmerne igennem - og jeg har jo heldigvis massere af oplevelser som fortsat ikke er scrappet. I dag har jeg derfor med flid kastet mig over disse billeder fra 2006 hvor vi holder ferie i Asnæs, og er en tur på Rørvig havn og fange krabber.
Til Layoutet er brugt:
Everyday Trays: Volume 1 af Kristin Cronin-Barrow
A Lakeside Retreat af Kristin Cronin-Barrow
Krabben kommer fra Under the Sea af Kristin Cronin-Barrow


Jeg er ret sikker på, at flere af jer i scrappeland er bekendte med en tur i Rørvig havn - eller har prøvet at sidde med mindre børn og været på krabbejagt. Jeg har forsøgt at gøre det lidt maritimt, uden at miste stemningen af selve dagen og jagten... Jeg håber du føler dig inspireret...! Om ikke andet så har meterologerne lovet regn de kommende dage - så måske du får en kærkommen lejlighed til at få scrappet lidt...?!!

Jeg håber i hvert fald på, at komme på en inspirerende scraptur de kommende dage,
og glæder mig til at kigge indenfor hos dig :o)

Rigtig god lørdag til dig..!

Knus
...Engel...

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et rigtig dejligt sommerlayout, du har lavet. Bestemt en god stemning og flotte farver.
Jeg kender godt til Rørvig havn. Min veninde og hendes mand har is kiosken henne ved færgen.
Jeg kan jeg desværre ikke opmuntre dig ift. ungerne. Det bliver kun værre jo ældre de bliver, det med ikke at se så meget til dem.
Denne sommer prøvede vi noget nyt og tog til en campingplads i Kroatien. Det var en god måde at være sammen på.; )
Det er godt, at se dig tilbage i blogland.

Thanni sagde ...

Skønt at se dig igen i blogland :)
..og jeg kan godt sætte mig ind i den følelse du har når ungerne bliver store og går mere deres egne veje. Men heldigvis kommer der andre glæder og fælles oplevelser - måske bare af en anden art end før, men ikke mindre skønne :)
Super dejligt layout, og er imponeret over at du får så mange billeder med + plads til detaljer også :)
Ha' en rigtig dejlig weekeend :)

Charlie sagde ...

Hej ven. Ja - de der "unger" har vi jo alt andet lige kun til låns. Vi har dog stadig fælles oplevelser hvor Mie deltager - men piger er måske anderledes end drenge - eller også er det fordi det netop er Mie - der jo ikke vælter sig i en kæmpe vennekreds. Mon ikke det er en alder at man lige skal vise man har løsrevet sig fra far og mor?? For jeg kan altid læse i dine LO's at det bestemt ikke er kedeligt at være i jeres familie. Knus og igen et skønt minde til albummet.