navbar


søndag den 5. august 2012

Horseback Riding

Til formiddag tog vi en tur i Ny Carlsberg Glyptoteket - som har gratis entre om søndagen. Det var en del af vores 12-dates, som manden fik i fødselsdagsgave sidste år. Vi er dog bagud, så dagens date var den vi skulle have holdt i juni måned. Men det var en skøn oplevelse, og jeg fik genset De Tre Gratier som er en af mine ynglingsfigurer af Antonio Canova.

Eftermiddagen har budt på omskiftende og trist vejr, så jeg benyttede lejligheden til at scrappe en side om Louis ridning... Jeg har leget med en kombination af gul, brun og blå... og trods min skepsis, ja så ser det umiddelbart ud til at holde... Konstruktiv kritik modtages dog MEGET gerne...!

Til Layoutet er brugt:

Country Road Af Kristin Cronin-Barrow
A Secret Garden af Kristin Cronin-Barrow

Jeg var på en blog-rundfart igår, og jeg må sige, at jeg sad total inspireret bagefter... sikke en masse kort og skønne layouts i har kreeret i mit fravær... jeg blev helt glad, samt rørt over kommentarerne på mit sidste indlæg...

Jeg håber, at du har haft en skøn søndag
- og snart får lyst til at kigge indenfor igen :o)

Knus
...Engel...

6 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jeg kan faktisk rigtig godt lide den farvekombination - tænkte lige først at en lidt stærkere blå havde været fint, men ikke alligevel. Din nuance passer super til det blå i billederne, så de ikke bliver "overdøvet"...og de gule/brune er lige i øjet til en bette Fjordhest :)
Så som sædvenlig et smukt gennemført layout, du har altid så fine detaljer med...og så fik det mig lige til at tænke tilbage på dengang jeg selv gik til ridning.. ;)

Karina Beck sagde ...

Det er et lækkert layout. Jeg synes, at farverne er perfekte og går op i en højere enhed med fotografiernes farver.
God søndag aften.

Annette sagde ...

Dejligt du er i gang igen....Så for lo'ernes skyld må det godt blive dårligt vejr...hihi.
Dine kreationer er bare så smukke og en fryd for øjet. Og så fyldt med historie og dejlige detaljer - og så dine skønne fotos.
Tænk at have de dejlige billeder af Louis der er superkoncentreret om at styre hesten.
Jeg kan godt lide din farvesammnsætning. Gul, brun og blå er netop perfekte til en dreng - og til natur/heste-temaet.

Det lyder dejligt at kunne tage en tur på Glyptoteket - bare sådan lige.....heldigt at bo i nærheden af den slags ting.

Jeg kan godt følge dig lidt i dine tanker om at drengene kan klare tingene selv. Men på den anden side, skal du vel også være glad for at de KAN. De lyder jo som nogle normale, sunde drenge, der ikke gider være sammen med mor hele tiden.
Så hvis du hænger lidt med skuffen - så prøv at se det fra den side.....HVIS det kan trøste dig lidt.
Fortsat god ferie....og scraphygge.

Tusind tak for dine søde kommentarer til H om hendes værelse. Hun blev bare så glad og smigret over al den opmærksomhed.

Knus fra
Annette

Charlie sagde ...

Hej og tak for din kommentar - dejligt at kunne kigge forbi igen til nye fine LO's. Dette er så skønt og især fordi du får sneget lidt blonde og bånd ind som på ingen måde gør det tøset men matcher fint. DYGTIG L og sød hest. =0)

Pia sagde ...

super flot side med dejlig farvekombination

Margit sagde ...

Kære Engel
Det er SÅ dejligt at have dig tilbage... Jeg synes altså, at du har været MEGET længe "væk"... jeg har savnet dig.
Super lækre LO'er både sidst og denne gang... jeg elsker dine billeder og dine gode fortællinger om "der var engang"... hvis du forstår...
Jeg "drømmer" stadig om sådanne album til mine tre drenge (de store!!)... men med 6 børnebørn er det vist at skyde over målet ;o) De brokker sig i forvejen over at jeg laver så mange "soldater-kort"...!!
Vær sikker på at drengene nok skal vende retur... taler af erfaring... men de skal lige selv "prøve kræfter"...
Tak for kigget! knus fra Margit