navbar


lørdag den 8. september 2012

Tika

Jeg har været på kursus, kom træt hjem igår og i dag løber næsen... er det ikke typisk... Og jeg har en mistanke om, at jeg har et forkølelsessår på vej... Ikke just opmuntrende...! Men det har givet årsag til fordybelse, og i dag har jeg siddet og rodet med et layout til ære for min søster.
 
Ser du, hun havde en skøn kat ved navn Tika. Det lille væsen opfattede afgjort sig selv som en farlig løve, og hun satte da også alle naboernes store hankatte på plads. Hun var et pragteksemplar på, at hunkøn er stærke og ikke lader sig kue.... Desværre blev hun kørt ihjel for kort tid siden, ikke så langt fra deres nye hjem. For min søster var hun en uundværlig ven, og jeg tænkte, at dette var en kærkommen lejlighed til at glæde hende med at scrappe de skønne billeder, jeg tog af Tika på vores sidste besøg.
Brugt til dette Layout:
 
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Oodles of tags 2 af Julie Billingsley
Free Spirit Alphabet af CD Muckosky
Photo focus 18 af Cindy Schneider
 
Nu er jeg ikke noget udtalt kattemenneske - men jeg syntes faktisk at hun var et sødt væsen, og så havde hun den blødeste pels man kan forestille sig... og jeg blev lige forundret hver gang hun kastede et blik på mig, fordi hun havde et henholdsvis blåt og grønt øje, hvilket fangede ens opmærksomhed når hun kiggede direkte på én. Der hersker ingen tvivl om, at hun er savnet i det lille hjem - og jeg vil nu savne hendes pusseløjerlige måde at sove på, samt hendes lurende angreb, når jeg vandrer rundt i haven med kameraet i hånden... :o)
 
Jeg håber du har en dejlig weekend
- og får et par inspirerende stunder i løbet af dagen.
 
Knus
...Engel...

2 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er det bare nogen skønne billeder af Tika - og du yder dem fuld retfærdighed med det dejlige layout..osse selvom du ikke er sååå meget til katte ;)
Vi har en kat som er fuldstændig sikker på, at verden roterer med hende som midtpunkt - og det får hun lov til at mene :D
Ha også en dejlig weekend.

"Dogs have owners - cats have staff" .....og det passer vist meget godt *G*

Annette sagde ...

Skønne billeder af Tika med det sørgelige endeligt.
Men du har lavet et smukt minde over Tika.De grøn/blå farver, som Tikas øjne, er bare smukke sammen. Og billederne er utroligt dejlige - selv for os ikke-katte-mennesker - at se på.

H har en kunstig kat på sit værelse i sommerhuset. Den er virkeligt naturtro og lavet af kaninskind. Det er en lille killing der ligger sammenrullet og kigger på os. Hun har haft den i mange år og er rigtig glad for den. Og den er jo let at passe.....
Hun trives i øvrigt ualmindeligt godt - både hjemme og i skolen. Det er bare set rigtige vi har gjort med det flytte-projekt.

Rigtig god weekend til dig og dine.
Knus herfra.