navbar


mandag den 18. februar 2013

Putting Myself First...

Jeg ved godt, at der har været stille på bloggen længe... alt for længe... Men det er altså ikke fordi jeg har ligget på den lade side - Jo, når det kommer til de kreative projekter, så er der absolut intet sket siden mit sidste indlæg, desværre. Men nogle gange så kræver livet bare éns tilstedeværelse 100% og der er ikke overskud til andet end at komme videre.

Og hvad har jeg så lavet det sidste halve år... Jo jeg er såmænd både blevet separeret og skilt, har sat et hus til salg og fået det solgt, og er flyttet ind i en ny lejlighed med mine drenge og en ny kæreste. Sådan noteret i to sætninger lyder det som noget man bare lige gør - tro mig, det er det ikke..! Det kræver blod, sved og tårer. Et kæmpe indhug i ens personlige ressourcer, og en kraftanstrengelse for at forsøge at rejse sig igen. Og så gør det i bund og grund enormt ondt. Fordi man for en stund trækkes rundt i en virvelstrøm af gode og dårlige følelser, som trækker en i alle retninger - og som dræner én for energi.

Og nogle gange har man bare brug for at gøre som man plejer - også selv om hele ens tilværelse er vendt på hovedet. Og det gør jeg så hermed. Er du en tro følgesvend på bloggen her, vil du vide at jeg de foregående år er startet med et tilbageblik på året som er gået. Er du ny kan du læse 2011 - året jeg gerne vil glemme og Farvel 2010, som begge er mine personlige reflektioner på mit liv ved årsskiftet.
Og nedenfor kan du så se min reflektion over 2012
 
Til Layoutet er brugt:
 
Halfpack 37 af Cindy Schneider
Sweet Escape kit af Kristin Cronin-Barrow
Oodles of Tags2 af Julie Billingsley
"Putting Myself" er alfabetet fra Wonderous af Julie Billingsley
Titlen er Basic Slate Alpha af Ellie Lash (Udgået)
Teksten er Monotype Corsiva
 
Det har taget mig hele dagen at få ovenstående side på plads. Mest fordi jeg havde brug for at farven grøn var fremtrædende og de 4 første udkast blev kasseret af selvsamme årsag. Men så pludseligt kom der skred i processen. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og grøn... jeg søger altid den farve, når jeg har brug for, at der er håb - måske er det derfor, at den var så vigtig i dag.

Ellers kan jeg oplyse, at vi har det nogenlunde, trods omstændighederne. Det har taget tid at falde på plads i den nye bolig - og indstille sig på den nye tilværelse. Pt. nyder vi at have vinterferie, og at kunne tage dagene i ro og mag. Men vi har det efter omstændighederne godt - og introduktionen til "Mr. Blue Eyes" må du have til gode - Jeg kan dog afsløre, at det ikke er en tilfældig fyr, støvet op på gaden - men en nær kollega gennem en årrække.
 
 
Jeg håber, at du har en dejlig dag...!
(og jeg ser frem til at besøge dig i nærmeste fremtid..!)
 
Kram
...Engel...
 

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Jamen dog - sikke en masse nyt. ALDRIG en nem beslutning men en klog kvinde som du har helt sikkert truffet et rigtigt valg for dig og dine drenge - ellers var det ikke sket. Det er jeg sikker på. Dejligt at høre et livstegn fra dig - og alt det bedste herfra. KNUS og som en sidebemærkning - FINT LO og kloge tanker der ligger bag.

Annette sagde ...

Ja, så har Charlie lige skrevet de kloge ord, som jeg helt kan tilslutte mig.
Du er en klog og meget stærk kvinde. Ellers var du ikke der, hvor du er nu.
Du har så mange tanker og du kan som ingen andre formulere dig så smukt.
Og sætte det på et flot layout.

Dejligt at høre et livstegn fra dig - trods omstændighederne.
Kærlige tanker og gode ønsker for dig og drengene - fra Annette

nedergaard sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen og jeg kan kun give de foregående ret i deres ord. Super flot layout og du er så god til at sætte ord på dine følelser.
Ha en god dag, knus

Lone sagde ...

Dejligt at høre livstegn fra dig igen.....Og ja sikker på du har truffet den rigtige beslutning for dig og drengene. Livet slår hårdt en gang imellem, og 2012 skulle så åbenbart være det år for både dig og mig. Håber dit 2013 blir et dejligt år i kærlighedens tegn, håber mit blir et år uden sygdom ;-) Dejligt at have dig tilbage.
Knus
Lone

Thanni sagde ...

Hvor er det dejligt at se nyt hos dig igen! :)
Livet gør somme tider ondt og der er valg der skal træffes, men når man som du ser tilbage og ved, at det er de rigtige valg man har taget - så er det jo til alles bedste når alt kommer til alt.
Vil da se frem til at "se" lidt nærmere på ham Mr. BlueEyes ;)
Ønsker jer alle et skønt 2013 :)

Margit sagde ...

Kære Engel.
Hvor SUPER dejligt at "høre" et livstegn fra dig. Jeg har savnet dig i blogland... og tænkt på dig.
Det har været en hård og sej beslutning... det er det jo... men som både C og A skriver er du jo en klog, tænksom og stærk pige - så jeg føler mig overbevist om, at du har truffet det rette valg. Jeg håber at se og høre mere til dig... og glæder mig til at "lære" Mr.Blue Eyes lidt "at kende".
De allerbedste ønsker til jer alle om et dejligt 2013.
Og så "hatten af" for LO og tekst... - men det vidste jeg jo godt du mestrer.
Kram fra mig til dig

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det dejligt at se livstegn fra dig igen, jeg har savnet dig her i blogland. Super smukt og meget stærkt layout du har lavet! Jeg vil ikke komme med nogle "kloge" ord, alt er vist blevet sagt i forvejen, men du får da lige et kæmpe cyberkram fra mig.