navbar


søndag den 11. januar 2009

Årets første LO

Så er det blevet tid til årets første LO :o)

Billederne er fra september sidste år, hvor Freja var på weekend hos os, og vi tilbragte lørdagen med at shoppe tøj på strøget. Det var en rigtig tøsetur, og Farmor var med... Hun var lige ved at få kuller af alle menneskerne på strøget en lørdag.. Vi andre var mere gearet til oplevelsen. Dagens mission var at skaffe Rihanna-plakater til Frejas værelse, som vi lige havde sat i stand... og så selvfølgeligt at forny lidt af garderoben... :o)

På vejen hjem, havde hun penge på lommen - og på strøget havde hun jo gået og studeret alle de andre piger på shopping... Så de sidste penge blev investeret i kunstige negle... som faldt af hvert andet øjeblik - men jeg måtte jo være meget højtidelig under missionen med at sætte dem på.... og hele oplevelsen blev dokumenteret - med henblik på dette LO:

Til Siden er brugt:

Midnight Star - KristinCB Designs
Template - Jen Caputo

For en gangs skyld har jeg vovet mig ud i et enkeltside-LO, hvilket ligger mig meget fjernt. Men jeg kunne ikke få siden til at virke rigtig som dobbelt LO - så jeg måtte droppe ideen :o(

Angående Mormors Julegave (fødselsdagsbogen med billeder fra Prag), så har flere af jer spurgt, hvordan den blev modtaget.. og det har jeg jo helt glemt at svare på :o(

Min kære mor er en sindig jyde af oprindelse - så hun er ikke den, som kommer med de store følelsesudbrud... Hun smiler stille, og kigger ikke for meget - hvilket jeg havde forudset ville ske juleaften... da blev bogen (af min mor) bladret løst igennem og der kom et lille smil og et tak. Men de øvrige gæster var meget interesseret og fik lov til at kigge - og udtrykte stor beundring... :o)

Det skal dog siges, at min mor efterfølgende har fortalt, at hun da skam har læst den 2 gange! Og dette blev sagt med et kæmpe smil - så jo, den er blevet godt modtaget :o)

Tusind tak fordi du følger med på min side
- Jeg håber at du snart får lyst til at kigge ind igen :o)

2 kommentarer:

madamtridse sagde ...

Waow et lækkert LO. Jeg er helt vild med de detaljer du har på. Flot opsætning.
Hvor er det dejligt at høre at Freja er faldet godt til hos jer. Det bliver godt for hende.
En super flot header du har lavet. :)
Selv tak det er super hyggeligt at blive udfordret, ellers tror jeg ikke at jeg havde fået lavet så mange julehygge ting på min blog. Jeg melder mig gerne til næste jul. :)
Du må ha' en rigtig god aften.

Charlie sagde ...

Sikken en fin og TØSET side og det lyder til at I rigtig har hygget jer. Dejligt for F og jeg fornemmer også at du nyder der er lidt mere balance i kønnene hjemme hos jer. Godt Nytår til dig.