navbar


søndag den 1. marts 2009

Cybercrop

Jeg har for første gang deltaget i en cybercrop - den som blev afholdt på Scrapsisters side. Og sikke en masse sjov man kan komme ud for. Tekniske udfordringer - og LOer man måske ikke lige havde overvejet at lave... I hvert fald lykkedes det at nå alle 4 udfordringer hen over lørdag og søndag.. og resultaterne skal selvfølgeligt vises frem her på min side.

1. udfordring var en template

... Mit indlæg blev dette: "Best Friends"

Til LOet er brugt:
Lindses template til digicrop udfordringen
Papirer og elementer er fra Honey Bunch af Kristin Cronin-Barrow
Gel flowers er fra Chit-Chat af Kristin Cronin-Barrow.
Stjernen har jeg selv kreeret i PSE


2. udfordring var Speed Scrap.

Hver 10. minut fik man en instruks - 7 i alt og skulle kreere et LO som overholdt alle kravene. Kravet var, at man skulle ændre billedet så det blev i sephia, blev krøllet eller andet og så skulle man benytte den uploadede template til LOet. Man havde 2 timer i alt, så skulle det færdige resultat være uploadet i galleriet

Og mit indlæg blev dette: "Mit Frikvarter"

Til LOet er brugt:
Chatty af Misty Cato Designs
Grunge Overlay af Katie Pertiet
Stjerne, Pil etc. har jeg selv kreeret i PSE3. udfordring var teknikker.
Man skulle forvandle et billede til sort/hvid og efterfølgende gøre en del af billedet til et farvebillede. Desuden skulle mindst 1 billede have afrundede hjørner. Og så skulle man bruge brushes på LOet.

... Mit indlæg blev dette: "Sommerfugle"

Til LOet er brugt:
Papir - Chatty af Misty Cato Designs.
Blomster - Grungy Girl af Verena Karolyi.
Dodelings - Hipster Plumes No 5 Anna Aspnes.
Butterfly Brush er en freebie fra photoshopessentials.com


4. og sidste udfordring var Scraplift with a twist
Her skulle man lifte et LO, men det skulle drejes 90 grader enten med eller mod uret.
Desuden skulle det det handle om mig selv, og mit forhold til en særlig ting.
Sidst, men ikke mindst, skulle der bruges 1 syning, 1 knap og der skulle være slagskygge på alle elementer.

... Mit Bidrag blev dette: "Min Orange Hund"

Til LOet er brugt:
Playtime Kit af Kristin Cronin-Barrow
Carded stacked frames No 2 af Katie Pertiet (retoucheret)


Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har kreeret 4 sider på en weekend... og udfordret mig selv så meget, som denne weekend. Og jeg har lært noget nyt - hvilket jo altid er berigende og dejligt...

Desuden var det dejligt at møde andre scrappere, og alligevel arbejde koncentreret. Det var rigtig hyggeligt og Diana og Karen var super gode værtinder, og der var styr på tingene. Man kunne stille spørgsmål og sludre, hvis man følte man havde tid... Desuden kunne man hente super meget inspiration i galleriet undervejs... Så alt i alt en stor succes.


Når jeg kigger på weekendens kreationer, er min egen favorit helt klart "Min Orange Hund". (Hvilken er din?) Mest fordi jeg nok aldrig havde fået scrappet om min gamle ven, hvis ikke det havde været for udfordring 4 i croppen.

Jeg gik i seng igår, dybt i tvivl om, hvad jeg skulle scrappe til denne udfordring... Lå længe og spekulerede uden at kunne sove... Og netop som jeg var ved at falde i søvn, tonede han frem for mit indre øje... Med ét var jeg lysvågen igen (irriterende ikke?!) Og jeg var nødt til at stå op, og finde ham frem. Så hele natten har han stået vagt ved min seng - og været klar til fotografering.. Og her til morgen var lyset fint, til at gengive ham i et kønt portræt - og siden, ja den taler vist for sig selv :o)


Jeg håber at du har haft en rigtig dejlig weekend. Og nydt at det er blevet lysere udenfor :o)

Tak fordi du kiggede forbi mit lille sted :o)
På Gensyn3 kommentarer:

troll13 sagde ...

Jammen sikken en masse overskønne LO'er. Det LO med den orange hund, sådan en magen til havde minsøster, jeg havde en der var brun ;o)
Min søsters manglede også snuden ;o)
Skønne, skønne detaljer, som du plejer :o)

Anonym sagde ...

Hvor er dine layouts pragtfulde. Og ja mit favotit lo er også helt klart den orange hund. Det har det hele - journal og super fed opsætning.

Er også ret vild med "Mit Frikvarter"

madamtridse sagde ...

Total skønne digi-LO'er du fik lavet. De er flotte allesammen med jeg kan rigtig godt lide det med den orange hund. Rigtig sød journaling du har på. Skøn farve, opsætning og pynt. En flot effekt med billederen sat oven på hinanden.:)
Du må ha' en rigtig god aften.