navbar


fredag den 20. marts 2009

Eftertænksom Teenager

Har gennem længere tid arbejdet på dette LO. Jeg er gået til og fra det, været ubeslutsom, så sikker - og så alligevel lavet det hele om... Nu tror jeg nok, jeg er så tilfreds som jeg kan blive... jeg er i hvert fald klar til at offentliggøre det - og modtager MEGET gerne konstruktiv kritik!

Siden er om den eftertænksomme teenager, som er godt gemt i Lasse... Han er normalt en meget viljestærk og humoristisk ung mand, og kan på nogle virke lidt glat... Men det er kun hvis man ikke kender ham. Bag fasaden er der en meget eftertænksom ung mand - som ofte overrasker sin mor, med sine modne meninger her i livet...

Når jeg endeligt får lov til at fotografere ham, eller fanger ham ved festlige lejligheder - er det oftest med et glimt i øjet og et stort smil... Men det lykkedes mig, at fange ham i et eftertænksomt øjeblik... Og jeg vidste straks, at jeg var nødt til at scrappe dette billede:

Alle elementer brugt på siden, har en symbolsk betydning - og samtidigt skulle de gerne virke sammenhængende - og måske netop derfor, at siden voldt mig så mange kvaler... :o)

Til Layoutet er brugt:
Baggrundspapir - Chatty - Misty Cato Designs
Syning - Bad Sewing machine - Traci Reed
Bubble og gren - Spring Breeze - Natali Designs
Fjer - Birds of a Feather Brush - Maryann Wise
Rammer - Doros Frame Collection - Doreen Stolz


Tak fordi du kiggede forbi min side - På gensyn :o)


5 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Jamen jeg er jo ANTI-Digital, derfor vil jeg kun kommentere billederne, og de er dejlige, alle 3 - 3 sider af samme dreng !

Anonym sagde ...

Hold op hvor er det lækkert. Super stilfildt og harmonisk. Har ikke selv prøvet det blend endnu, men dit resultat er fantastisk.

Charlie sagde ...

Jeg er jo heller ikke DIGI-scrapper - så jeg vælger at se på det som et alm LO og det er smukt. Jeg er jo vild med symbolik, og hvad dine ting så end symboliserer så passer de fint sammen. På det tænksomme foto minder han mig om (UHA nu håber jeg ikke du HADER det engelske kongehus vildt meget) men en ung og tænksom prins William,som jo HELDIGVIS ligner sin mor og ikke sin far. =0)

madamtridse sagde ...

Et utroligt smukt digi-LO. Rigtig mange flotte detaljer og symbolik du har med.:)Skønne billeder.:)

Jeg er vild med dit dobbeltdigi-LO du har lavet af Freja. Skønne farver. Herlige vinterbilleder.:)
Jeg prøvede at hente din flotte template, men jeg kunne ikke åbne filen, efter jeg hentede den ned!!
Rigtig god weekend.

Thanni sagde ...

Hvor er det et smukt LO - og et skønt billede du lige har fanget :)..og sådan er det vel med de teenagere - sådan har jeg i hvert fald oplevet det med mine - at selvom de til tider kan virke som ren overflade og oprør, så overrasker de ofte med både dybde og modenhed :)...og så er det jo ik' så tosset at være moren ;D