navbar


søndag den 22. marts 2009

Forår hos mig...

Med vejrudsigter, som lover minus 5 grader i næste uge, ja så frister jeg alligvel skæbnen, og lukker foråret ind på min side... Måske nok inspireret af mødet med egernet igår, og ænderne som dagligt tramper på min dørmåtte - og diplomatisk viser, at de vil have mad... :o)

Så hermed er det officielt forår hos Engels scrapbooking... og traditionen tro er der kommet nye farver og elementer på min side... En lille intro hertil kommer her:

Drengene har haft emne uge i sidste uge, og lavet minisamfund på skolen. Louis var i Posthuset, og Lasse fik opbakning (og succes) med at lave et kasino - som i flot stil kom til at hedde Lasse Vegas!... Emneugen betød skolepligt lørdag - med forældrebesøg fra 10-13.

Og når man vågner med dundrende hovedpine - og siden, når man er på vej ud af indkørslen, konstaterer at bilen har et fladt bagdæk... Ja, så er lysten til at vandre rundt til et sådan arrangement, blandt forældre og bedsteforældre til 450 andre børn ikke stort...

Det punkterede bagdæk betød, at jeg måtte pumpe cyklen og ræse afsted i Frejas baghjul. (Hun har fået ny cykel - en superflot rød racer... så hun kører stærkt...!) Og på to panodil zap prøve at komme igennem timerne... og jeg må indrømme, at jeg var glad - MEGET GLAD - da jeg kunne forlade skolen og cykle hjemad i den kolde luft...

Men hele dagen blev reddet - da jeg mødte denne lille fyr på vejen. Oprindeligt sad den på et dæksel på vejen, og havde fundet noget spiseligt... og da jeg stopppede op, rykkede den middagen op på en gren... Men er han ikke skøn?
Nu var fotoforholdene ikke optimale. Det var overskyet og blæsende, og jeg måtte slå blitzen fra, for ikke at skræmme livet af den lille fyr. Desuden havde jeg fejlagtigt fået slået raw-formatet fra, så opløsningen var heller ikke i top... Men ikke desto mindre, lykkedes det mig at fotografere den lille fyr - og jeg kunne cykle resten af vejen hjem, og føle at der trods alt havde været noget ved dagen.

Idag betød så en tur hos min elskede fætter Tommy - som behændigt hjalp med at fikse bilen. Den skal jo være køreklar til i morgen... :o) Og så fik vi vanen tro besøg af vores andepar... De kommer nu helt op til døren, og står pænt på måtten, og venter på at maden serveres... Er de ikke høflige? Vil lige dele et billede med jer :o) Hvis de en dag beslutter sig for at gå indenfor til middag, ja så ved jeg da i det mindste, at de er så velopdragne, at fødderne er rene inden de betræder gulvtæppet :o)


Jeg håber at du har haft en super skøn weekend
- Tak for besøget... Og på gensyn :o)
2 kommentarer:

Charlie sagde ...

HOvedpine til trods ved jeg du bagefter er glad for at dine børn havde forældreopbakning til deres store arrangement. Fint foto af egern og ænder. Husk hvis de kommer til middag indendørs at ænder har en tendens til at levere mere output end input. Tak for dit besøg. Og PS nuttet forårstema her på bloggen.

Betina sagde ...

Ejjj..hvor hyggeligt med måtte ænder, lige bortset fra, det som Charlie skriver med output ;O)

Skønne forårsfarver, din blog har fået. Hvor har du fundet det henne?