navbar


onsdag den 25. marts 2009

Fødselsdags Pige

Jeg har sagt farvel på mit arbejde, og holder et par dage fri, inden jeg i næste uge, skal starte nyt job. Louis har fødselsdag i weekenden, og mandag morgen, drager Claus afsted på 2. skoleperiode på fyn... Og jeg skal atter have en periode som græsenke... Måske er det derfor jeg føler mig lidt depri i dag - hvem ved....

Nå, men jeg har scrappet lidt... og arbejdet på en side om Frejas fødselsdag... Da hun først kom hos os, var hun en meget LIDT feminin pige. Gik hovedsageligt i sort tøj, med dødningehoveder, hætter osv. I dag er hun forandret (Og der er kun gået små 4 måneder...!). Hun går meget i røde nuancer og lilla, Friis og Co er det store hit, og hver morgen udvælges nøje øreringe osv. til dagens fremtoning. Og det er meget sjovt at se den store forandring... Som fødselsdagen selvfølgeligt også afspejlede. Så første side, ud af flere, kommer her...:


Til LOet er brugt:
Goody Two Shoes af Kristin Cronin-Barrow
Waiting for the Rain af Shawna Sclingermang
Oh my mat 2 af Melissa Bennett

Billedet er fra selve dagen, og det var vigtigt for mig, at prøve at vise det feminine, som hun har forvandlet sig til... Og nu plejer jeg jo ikke at arbejde i pink - så for mig er det en udfordring at tænke i feminine baner... (jeg arbejder også i et meget maskulint fag - så det falder mig ikke lige for...)

Desuden er hun ikke en pige, som oser af selvtillid, og selvopfattelsen er meget ringe... Så jeg vil så gerne have hende til at se, at hun rent faktisk har potentiale til at blive en rigtig køn pige... hvis blot hun selv vil tro lidt på det... Og jeg håber, at vi i små skridt bevæger os i den retning. Selv er hun i hvert fald meget tilfreds med dette layout - og kan næsten ikke se, at det faktisk er hende på billedet... Og hun har ikke gjort andet, end at vælge pænt tøj, og sætte håret... :o)

Nå, men nok fra mig i dag - Jeg håber du har haft en skøn dag..!
Tak for besøget - jeg håber du snart kigger forbi igen... :o)


4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej min ven. Ja øv - adskillelse er aldrig sjov - min mand var jo i flyvevåbnet i mange år og havde mange rejser da vi var yngre og børnene små. Men det hjalp altid lidt at huset ikke var tomt bortset fra de dage hvor ungerne skændtes og man ønskede huset VAR TOMT. =0)
Fint pige LO - og F er bestemt en køn pige der stille og roligt blomstrer. I små mængder er lidt usikkerhed i den alder jo meget almindeligt. Rart at se at alle unge ikke er X-factor potentiale og verdensmestre i alt. Pøj pøj med dit nye job, det er godt nok også mange forandringer på en gang. Husk at være god ved dig selv.

madamtridse sagde ...

Et super lækkert tøseLO du har lavet med Freja. Dejlig at høre at hun er ved at falde til. Det lyder til at hun er ved at finde sig selv, så hun skal nok blomstre op.Med al den kærlighed hun får fra jer, så vil jeg ikke være nervøs.:)
Jeg har prøvet at downloade din template. Men jeg kan ikke hente den. Jeg trykker og så kommer der en frem hvor der står "søg" og "gem". Jeg trykker "gem". Den gemmer. Men når jeg vil "åbne" så kommer der en rubrik frem hvor der står "kan ikke åben denne fil". Jeg ved ikke hvad jeg gør forkert. Men det er lidt ærgeligt, for det er en lækker template du har lavet.
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.

Betina Olesen sagde ...

Freja, er absolut en rigtig køn pige, det kan du godt hilse og sige fra mig ;-) og jeg er sikker på at det kun er begyndesen vi ser.

Super skønt LO, det kunne jeg gost finde på at lifte og lave IRL.... rigtig flot opsætning....

hygge fra Betina

Karina sagde ...

Et rigtigt smukt og tøset layout, du har lavet.
God weekend.