navbar


søndag den 24. maj 2009

Flyvefartsferien

... er desværre ved at lakke mod enden. Dagene er forsvundet med at male fasaden på husets ene side, og rydde op på altanen. Mit projekt går på at lave mig en hyggekrog på vores altan. Så nu er der blevet malet (på nær væggen med musvitternes redekasse), ryddet op, og sat altankasser op.

På mine svigerforældres anbefaling, har vi plantet tyrolerpelargonier i de 5 nyindkøbte kasser, og træværket har fået 1. gang maling... Men vi er ikke helt færdige, så I må vente med at få et kig, indtil vi når enden, og kan fremvise det færdige projekt.

Dagen i dag er tilbragt i København. Nærmere bestemt ved den sorte diamant, hvor vi stod og heppede på dette års deltagere i Copenhagen Marathon. Min dejlige mand deltog igen i år... og kom ind på tiden 3.27.41 hvilket gav en placering som nr 1295 ud af 6716 mænd som deltog i år.
Hans samlede placering ud af samtlige 8300 gennemførte er nr. 1352. Er det ikke bare flot!?!

Billedet ovenfor er taget, da de når 16 km mærket, og stadig har massere af energi...

Jeg håber at I alle har haft nogle super skønne dage. Jeg har desuden fået shoppet lidt på ebay... Så nu er jeg bare rigtig spændt på, at mit søde postbud kommer og afleverer noget til mig...!

Tak for besøget - Kom snart igen :o)
Knus Engel

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Superflot - han er da for sej....

Gitte sagde ...

Det er bare for sejt gået - og tillykke med det flotte resultat.