navbar


lørdag den 6. juni 2009

Fars Dags Gave

Som I alle jo nok ved, så var det Grundlovsdag i Danmark igår. Og dermed var det også Fars Dag. Jeg har længe haft hovedet i blød, for at komme på en original ide til fars Dag... Mest fordi jeg synes det er så nemt, bare at gå ud og købe en gave.... Men hvis man nu kunne kombinere det med noget fra ungerne selv, som de skulle bidrage med, så ville det jo være perfekt...

Løsning blev en Fars Gave, bestående af en æske med en musikcd, samt en pung fyldt med gavekort fra ungerne og mig. Resultatet blev dette:

Pungen og æsken er lavet i Bazzill karton. Pungen er konstrueret med dankortlommer, hvori jeg har gemt 8 stk. Gavekort. Eksempler på gavekort er et fra hver af børnene, som har skrevet under på, at Claus 10 gange må komme og vifte med sit gavekort som giver adgang til oprydning på værelset UDEN BROK og MED DET SAMME! Desuden har han scoret sig en omgang uforstyrret fodbold på tv, Fodmassage osv.

Pungen med Gavekortene kan ses nærmere her:


Desuden var dagen igår også Pias (fra Love2Scrap) fødselsdag. Så KÆMPE TILLYKKE PIA! Er du lidt hurtig, kan du lige nå at gøre et QuicKutz kup i hendes forretning. Jeg syntes det var passende at fejre hende, med at lægge en ordre i hendes shop.... Så nu vil jeg glæde mig til i næste uge, hvor jeg gerne skulle få en spændende pakke fra Love2Scrap.

Jeg håber I alle får en rigtig skøn Weekend.

Knus Engel

5 kommentarer:

Mette Ellingsgaard sagde ...

Sikke en fed gave at få, det ser rigtig lækkert ud.

troll13 sagde ...

Eiiii, hvilken fantastisk gave, og helt fantastisk idé, den er hermed skrevet bag øret ;o)))

Lone sagde ...

Sikke en fantastisk lækker Fars dags gave....sikker på den faldt i god jord ;-)

Margit sagde ...

Super god idé... den har garanteret taget kegler...
Smukt udført... den idé med pungen kan da bruges i andre sammenhænge... ;o)

Thanni sagde ...

Det var da den fedeste idé - og det er så gennemført det du har lavet!! :)..hvis det er ok - så snupper jeg lige idéen ;D, den kan jo også bruges i mange andre anledninger :)
..håber han blev glad for gaven :)