navbar


lørdag den 13. juni 2009

This little Hippo...

Mary havde fødselsdag igår, og i den anledning ville jeg gerne kreere et personligt kort... Egentlig syntes jeg ikke, at jeg havde overskuddet, men hvis nogen skulle have et personligt kort fra mig, så ville det absolut være hende...

Så jeg gik lidt i tænkeboks, både over muligheder, og over hvad Mary ville værdsætte... Og resultatet blev dette:

For hvad er mere passende end en flodhest, som lever i tanzania, og en drink, som i den grad giver associationer til hendes elskede bar hjemme i stuen :o)

For at kunne lave kortet, har jeg brugt følgende materialer:

Karton fra Bazzill
Quickutz C-0043-S-Rev - Hippo (Exclusive for Archiver´s)
RS-0293 - Martini Glass, QKDS-10 Flower die set
Quickutz Studio Alphabet.
Scalloped heart punch fra Punch Bunch

Sidste efterår brugte vi en del tid på at sætte Marys lejlighed i stand... og siden hendes ferie derhjemme, blev hun ved med at tale om at have en bar. I Tanzania er det almindeligt, at man har en bar - hvis man altså hører til i den rige befolkningsgruppe. Og når mørket falder på, går man på visit, og ender som regel med at sidde i baren, og nyde en enkelt drink.

For Mary betyder baren overskud og velstand. Ikke at hun bliver rig af at have den, men nok mere overskud og følelsen af et strejf af hjemland. Så da stuen fik en omgang, og "en bar" hele tiden kom på tale, ja så opfordrede jeg hende til at købe en... Igennem DBA fandt hun en, og med en vens hjælp blev den sat i stand, og passer nu perfekt ind i hendes nye stue.

Så om flodhesten passer helt sammen med martinien - det vil jeg lade jer afgøre...
I mine tanker om kring Mary, så kan de to ting i hvert fald sagtens gå hånd i hånd :o)

Tak for besøget - kom snart igen
...Engel...

1 kommentar:

Lone sagde ...

Fint kort, Heidi sød lille flodhest. Med hensyn til dit forrige indlæg ang Aquas " back to the 80's" Der er så meget i den sang fra ens "unge" dage......fed sang. Selv om vi var meget unge i 80'erne, er vi jo stadig unge nu...;-) ;-)