navbar


lørdag den 23. januar 2010

Fødselsdagskort 1 (af 2)

I morgen har mine to mostre fødselsdag - de fylder begge 70 år... Så min kære mor er til stor fødselsdag x 2 i denne weekend. I dag bliver Ruth fejret i Århus - og min mor og hendes søskende har slået sig sammen og vil give hende en GPS. Tidligere på året, var de nemlig på den årlige familiekomsammen i et sommerhus i jylland. Her lånte de to damer min GPS - og fandt ud af at betjene den - og kunne pludseligt finde diverse steder i Danmark... Hun skal dog selv have lov til at vælge modellen, under kyndig vejledning af min fætter - så indeni kortet er der penge.

Jeg fik derfor bestillingen på at kreere 1 stk fødselsdagskort til den kære fødselar.. og gaven skulle meget gerne afspejles i kortet... Bilen blev derfor rød, idet moster kører rundt i verden i en lille rød sag...Kortet blev rundt, fordi de fleste vejskilte undervejs er runde... Og tillykke fik glimmer på, for at gøre kortet lidt festligt :o)

Til kortet er der brugt følgende:
Fra Quickutz Online Store: Ornate Round Card (kortet)
Phrase_0438 (bilen), Arrow_1555 (pilen),
Nameplate (Tag) (Følger med Silhouette Softwaren)
Vejen har jeg selv kreeret i RoboMaster Softwaren.
Kartonen er fra Bazzill

Jeg håber du har haft en fantastisk Lørdag. I morgen løfter jeg sløret for kortet til min anden moster, som jo også fylder rundt... men det bliver først afsløret i morgen ;0)

Knus
...Engel...

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

FINT og passende kort. Ja GPS er en dejlig ting, bare man ikke ALTID gør lige hvad den siger - min har f.eks. et sted midt på Hillerødmotorvejen hvor den stædigt mener jeg skal foretage en kontrolleret U-vending. MEN - det har jeg dog valgt ikke at gøre. TIl lykke med mostrene - sådan nogen har jeg desværre ikke længere.

rhh sagde ...

det er nogle rigtig gode kort du har lavet, elsker når kortene fortæller en historie