navbar


søndag den 3. januar 2010

Sokker & Håndklæder....

... Hvilken titel på årets første indlæg... Forklaring følger... Først vil jeg blot sige GODT NYTÅR! Jeg håber du og dine er kommet godt og sikkert ind i 2010. Hjemme hos os, forløb nytårs aften stille og roligt. Louis og Mads var hjemme... og naboen var på ferie i Indien så der herskede ansvarsfuld opførsel på vores lille vej... Noget som særligt Louis værdsatte...! (Forhåbentlig tør han atter komme ud ved midnatstid næste år...!(Oven på årets gode oplevelse!))


Jeg skal på arbejde i morgen, og sidder i mit stille sind og spekulerer på, hvor ferien blev af... Dagene er bare forsvundet mellem fingrene på mig - og jeg har ikke nået noget.... Hvilket i øvrigt er løgn... ved nærmere eftertanke - for jeg har da fået udvalgt, printet og opsat yderligere 3 billeder i min billedramme-samling på vej op ad trappen. Hvilket var 1 af utallige projekter for ferien.


Claus varskoede igår ungerne om, at han idag kl. 10.00 gjorde brug af sit gavekort... Hvis du kan huske det, så lavede jeg ham en pung fuld af gavekort til fars dag. (se evt. her...) Hvilken genial idé - indser jeg i dag...! Så kl. 10, efter en hyggelig morgenmad sammen, måtte de alle tre igang med den helt store oprydning.... hvilket stort set har varet det meste af dagen. Ikke nok med at vasketøj skulle fragtes ned til Hr. Vaskemaskine... Næe nej, skuffer og skabe skulle gennemgåes.. der skulle sorteres og smides ud i stor stil... Til aftensmaden er det SAGTE blevet indrømmet, at der nu er MEGET HYGGELIGERE på værelserne - Hvilket er sjovt at høre, oven på diverse småkriser som har fyldt dagen...


Men nu tilbage til indlæggets titel: "Sokker & håndklæder..."

Du kender garanteret situationen, hvor vaskemaskinen har kørt i flere dage, og du har kæmpet bravt for at få tømt alle vasketøjskurve... Tøjet vaskes, tørres og lægges sammen i stor stil... Og af en eller anden årsag, mangler der altid den ene halvdel af sokkeparret.... Og jo flere familiemedlemmer der er i husstanden, desto flere single-sokker dukker op. Hvor bliver den anden sok af? Hr. Vaskemaskine står loyalt på sin plads og knokler, og jeg nænner ikke at anklage ham for at have spist dem alle... Men hvor i alverden forsvinder sokkerne hen?


Det er mange år siden, at mine børn sidst er kommet hjem, kun iført 1 sok (hvor jeg med garanti ved, at de har forladt hjemmet iført 2 sokker om morgenen...!) Måske har de et særligt sted de mødes, alle single-sokkerne - og går på dating....! (Jeg har ikke fundet sådanne sider på nettet endnu - og min mand sværger at jeg kan finde alt på internettet!) Men for mig er det altså en gåde... Og for mit indre blik kan jeg nu snildt se frk. nylon sidde og sippe rødvin, sammen med den mørklødede Hr. Golf... (Hi hi)...


Håndklæderne herhjemme er begyndt at få en tilsvarende tendens... blot ikke i så stor stil endnu (Heldigvis).! Af en eller anden årsag, kan ungerne ALDRIG finde deres håndklæder, når de skal til Idræt/svømning/sport.... Og flere gange har jeg taget dem på fersk gerning i at smugle badehåndklæder med i stedet. De sværger højt og helligt, at det har de ALDRIG gjort før... (Og er det alligevel sket, har de i hvert fald husket at tage dem med hjem igen...!) Ikke desto mindre har jeg ryddet op i mit linnedskab - og konstateret at mængden af badehåndklæder er i en sørgelig forfatning.


Så i dag har jeg så taget mig sammen og været på shopping (jeg ejer IKKE et shopping-gen! (Lykken var, dengang ungerne var tilfreds med tøj fra internettet..! SUK..)) Og været på UDSALG (fuldstændig vanvittigt 10 dage efter juleaften!) Og hjembragt dette:


For mig er ovenstående, ganske simpelt, et fantastisk syn - og jeg kan blive helt salig ved tanken om, hvordan linnedskabet vil se ud, når håndklæderne er vaskede, tørrede og lagt fint sammen - og ligger i sirlige stakke inde på hylderne... Det bliver SÅ SKØNT at åbne skabet og kigge derind...!

Desuden er der indkøb nye sports/idræts-håndklæder til hvert barn. - 2 stk. pr. næse, Freja´s er selvsagt lyserøde, Louis har fået turkise, og Lasses er midnatsblå. Mads har ikke fået, da han ikke er den store sports-udøver, og tilbringer hverdagene hos sin mor. Disse nye håndklæder har Hr. vaskemaskine i kærlig behandling, i skrivende stund - Og nu har de kære unger at holde nallerne fra Mors nye håndklæder...!

Strømpestakken rummer 10 par sokker til hver - så i den sirlige bunke ligger der 100 singlesokker. Så de næste par dage, skal de igennem systemet og farvekodes - så den enkelte får sine egne sokker. Fordelen ved ensfarvede sorte sokker er, at man kan parre single-sokkerne med nye partnere hele tiden - så undskyld små nye venner, der er ingen dating i sigte hjemme hos os... men I er velkomne til at sludre indbyrdes i sokkeskufferne :o)

Og det var alt jeg havde på hjerte i dag.
Tak for visittet - og kom snart igen :o)

Knus
...Engel...

5 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jo jeg kan godt huske gavekortet til fars dag - og det viser sig jo så at det var en glimrende idé ;D
....singlesokker ???....da vi på et tidspunkt med jævne mellemrum var 9 i huset, havde vi RIGTIG mange af den slags..og tja..hvor går de hen når de går ??....sokkedating selvfølgelig - man ser det for sog ;P
....og så et rigtig godt nytår til dig også :)

Stine66 sagde ...

Jeg kender det !!!!!! Jeg gik ud og købte 40 par Mørkegrå sokker til Hans, på den måde overlevede både han og jeg de næste par år.
Knuz og TAK for en dejlig historie !

Lone sagde ...

For pokker da en historie Heidi...;-):-) Men skønt når der er ryddet op, aller sokkerne ligger i par og skønne bløde nye håndklæder i skabet ;-)Tror at det der med sokkerne er kendt i alle familier hvor der bor mere end 1 person...;-) Men hvor blir det smart når alle kan bruge samme størrelse så man bare kan købe en masse ens sokker ;-) ;-)
Godt nytår til dig og dine, glæder mig til at følge din skønne blog her i år 2010. Håber at Magnolia bladet fandt vej til dig i december.
Stort knus
Lone

Anonym sagde ...

Åh - hvor jeg kender det med sokkerne. Sjovt nok er det kun min søns sokker der opfører sig sådan! Jeg synes at han får nye sokker hele tiden, og alligevel er der aldrig nogen der passer sammen i skuffen.
Godt at høre at I kom godt ind i det nye år, trods jeres køkken- uheld.

Godt nytår til dig.

Alfie.

madamtridse sagde ...

Hi hi hi jeg får en herlig lille film kørende om det forelsket sokkepar.....hi hi tak for den skønne historie....;)
Jo tak her kender jeg også til det med sokkerne. Der er altid en af Emil sokker som bliver væk. Jeg har pt 12 stk singler liggende i hans skuffe. Så nu har jeg selv lavet tvangsægteskab imellem dem, så dem får han på i weekenderne :)En rigtig god gave du har givet din mand. :)Den skal jeg huske.
Uhm når jeg ser alle de skønne håndklæder får jeg helt lyst til at shoppe. Mit shoppe-gen fejler bestem ingenting, bare spørg min mand...*gg*
Rigtig godt nytår til dig og din familie.
Knus