navbar


lørdag den 19. juni 2010

Pirat (Prinsesse)

Der er fodbold i tv... så jeg har scrappet. Faldt over nogle gamle billeder af Freja, fra vores uhyggelige fest i 2004. Desværre var det ikke 100% skarpe, så jeg har siddet (LÆNGE) og prøvet digitalt at gøre dem brugbare. Jeg syntes bare, hun var så sød på disse billeder - og der findes ikke så mange af hende, på dette tidspunkt i livet... og så skal alle kræfter selvfølgeligt sættes ind for at gøre dem brugbare til dette projekt. :o)


Til Layoutet er brugt:

Cast af Spell af Kristin Cronin-Barrow
Template af Cindy Schneider
teksten er skrevet med fonten Coffee Shoppe Espresso font
Bad Sewing machine - dont be square af Traci Reed

Konstruktiv kritik modtages gerne :o)


Mens jeg sad og arbejdede, kom jeg til at spekulere på, hvor mange LO'er jeg egentlig har kreeret gennem tiden...?! Jeg har bemærket, at nogle af jer, nummererer jeres kreationer, når I uploader dem på jeres sider... Er det side nr. xxx i alt, eller startede du med at tælle, da året startede eller hvordan? Det kunne faktisk være sjovt at finde ud af, hvor mange sider jeg har kreeret gennem tiden... har faktisk ingen anelse... måske sætter jeg mig til at tælle dem en dag :o)

I morgen håber jeg på godt vejr... jeg skal være udendørs det meste af dagen, for manden skal deltage i Storebælt Natursti Marathon, sammen med en ven, som skal løbe den halve rute... Så jeg kører dem til deres destinationer, sikre mig billeder af deres start og skal selvfølgeligt også have taget BILLEDET når de kommer over målstregen... Det bliver rigtig hyggeligt, særligt hvis Vor Herre ikke sender regn...! Og så skal sportsudøverne selvfølgeligt transporteres sikkert hjem, oven på deres anstrengelser... Så da tager jeg chauffør-kasketten på :o)

Lasse skal til sin sidste mundtlige eksamen mandag morgen... Så han skal lige stives lidt mentalt af, inden dagen er omme... Det bliver dejligt at få den del af skolen overstået - jeg tror han glæder sig MEGET til den kommende sommerferie...for den sidste tid, har været lidt nervepirrende for ham :o

Jeg håber at du har dejlig søndag, og kan se tilbage på en skøn weekend,
når dagen i morgen er omme...

- tak for besøget....Kom snart forbi igen :o)


Knus
...Engel..

8 kommentarer:

Bertram sagde ...

Skønt Lo, elsker alle farverne og synes da faktisk at billederne er meget gode.
Ang. antallet af Lo så er i år første gang jeg har prøvet at tælle dem, men jeg har (endnu)ikke sat det på bloggen.

Lone sagde ...

Sikke dog et flot Lo i nogle skønne farver. Jamen så ved du jo hvad søndagen skal bruges til, mon ikke vejret holder :-) Ha en dejlig søndag

Eva Dohn sagde ...

Rigtig flot layout, jeg kan godt lide hvordan du har samlet "pynten" (lavet cluster) bag ved billederne.

Margit sagde ...

Super sødt LO. Dejlige farverige billeder, som jeg synes ser fine ud... Jeg tæller kun LO'er når det er til en feriebog. Men det ku' man jo gøre noget ved ;o/
Knus og god ny uge til dig.

Thanni sagde ...

Rigtig fedt LO!..den sorte baggrund er super til de stærke farver...og så kan jeg vældig godt li' den måde du har samlet det på uden at det overhovedet kommer til at virke tungt eller "trængt" :)
Håber vejret har været med løberne idag, og at du fik lige de rigtige billeder ;)
Tæller LO'er..??...næ det tror jeg ikke jeg gider, kan vist ikke helt se formålet med det ;D

madamtridse sagde ...

Hvor er de LO bare skønt. En super opsætning med billeder og pynt. Vild med farverne. De billeder er rigtig nok skønne :)
Håber at vejret holdt til løbet.
Jeg skriver i siden på bloggen hvormange LO's jeg laver, hvis jeg husker det ;O)
Du må ha' en skøn uge
Knus

Gitte sagde ...

Åh - et skønt LO. Jeg er vild med farverne og det er også nogle gode billeder. Det er svært at se, at de overhovedet har skulle en tur i photoshop.

Anonym sagde ...

Ja for mig ser de også meget skarpe ud. Super sødt og tøset (selvom der er piratagtigt) lo.