navbar


lørdag den 26. juni 2010

Vandmelon

Hver lørdag formiddag kommer der nye varer på SweetshoppeDesigns. Det er efterhånden et fast ritual, at jeg som noget af det første, logger ind på siden, og tjekker nyhederne. (som i øvrigt er nedsat med 20% lørdag+søndag, hvor varen offentliggøres). Jeg er meget begejstret for Kristin Cronin-Barrows pakker... og da jeg i dag så hendes nye pakke Juicy.... Vidste jeg straks, hvilke billeder jeg skulle scrappe i dag.

Billederne er taget på vores ferie på Bornholm sidste år... efter en varm dag på stranden...

Til LOet er brugt:
Papirer og elementer - Juicy af Kristin Cronin-Barrow
Blomstermidte - Waiting for the Rain af Shawna Sclingermang
Template af Cindy Schneider
teksten er skrevet med fonten Coffee Shoppe Espresso font


Manden er på job hele weekenden. Freja og Mads er på ferie hos deres mødre. Lasse og Louis er på sommerferie hos deres Far... Så Chili og jeg nyder stilheden... Vi har været på en god lang travetur til stranden - så nu ligger hun og sover af træthed.... Og jeg har været ude og shoppe til vores renovation af Louis nye værelse... Som skal foregå løbende i næste uge, hvor han ikke er hjemme... :o)

Men lidt scrap bliver der forhåbentlig også tid til :o)

Jeg håber at du får en skøn og kreativ weekend.
- tak for besøget, og på gensyn :o)

Knus
...Engel...


7 kommentarer:

Margit sagde ...

Van(d)vittigt godt LO (fnis)
Super seje billeder og er da helt med på at de sad liiiige i øjet til det her "papir".
Vildt seje "stykker" melon... mon ikke de kan liftes og laves i en "live" version... Jeg har nemlig også lækre vandmelon-billeder der ligger og venter ;o)
Nyd week-end'en... og lad op til det kommende projekt...
knus

Charlie sagde ...

Sikken en kontrast fra jeres hus med liv og glade dage - at være næsten alene hjemme. FED side - jeg glemmer altid at dine sider er digi fordi der er så mange detaljer og så megen dybde i dem du er smadderdygtig. Skønne fotos og typisk dreng - at det stykke melon lige bliver til et monster med savtakkede tænder eller hvad det er han tænker på. SKØNT. Ja noget må liftes jeg har også nogle vandmelonfotos. =0)

madamtridse sagde ...

Ih hvor er det LO bare skønt. Skønne billeder. Mums bliver helt lækker sulten efter vandmelon, det er så skønt en varm sommerdag. Nu ser det ud til at det er blevet melonvejr.;O)
Jeg har det også sådan med dine LO jeg glemmer at det er digi-LO du laver. For der er så mange lag og meget dybdte i LO'et. :)
Du må ha' en rigtig dejlig solskinsuge.
Knus

Bertram sagde ...

Dejligt og sommerligt LO.

Stinne sagde ...

Sommer - skriger dit Lo, de er nok det flotteste jeg har set af Digi loer. Alle de fede detaljer og så de super lækre farver og alle det små detaljer! SÅ FEDT! You rock girl

troll13 sagde ...

FEDT Lo du har har lavet, både din opsætning, farvevalg og så alle dine skønne detaljer.
Det ser bare knald godt ud :o)))

Karina Beck sagde ...

Wauw et lækkert sommerlayout. Du kan bare det der.
Bare det var mig der kunne Digiscrappe sådan. Så ville jeg tage pc´en med på sommerferie til Bornholm lige om lidt..