navbar


onsdag den 9. februar 2011

Egern

Først og fremmest vil jeg gerne starte med at takke for omsorgen og alle jeres søde kommentarer i sidste indlæg. Det bringer glæde og positiv energi på en skidt dag - og det er virkeligt tiltrængt i mit liv lige nu, hvis jeg skal bevare hovedet ovenvande...! Tænk sig, at man kan møde så mange dejlige mennesker online, og røre hinanden uden nødvendigvis at kunne ses ansigt til ansigt - jeg er umådelig taknemmelig! TAK!!!!

Det første dyr vi mødte i Florida (ud over en 7 cm lang Gekko på væggen - da vi ankom på hotellet efter små 20 timers rejse) var et egern....! Og bestanden i Danmark taget i betragtning så var vi mildest talt både fashinerede og betagede af dette lille væsen. Vi mødte den kort efter vi havde forladt hotellet, på vej mod en gåtur op af International Drive. Den pilede over vejen foran os og smuttede op i et træ, hvor den sad og kastede agern efter os. Da den fandt ud af, at vi var harmløse, sprang den ned på en parkeringsplads og hoppede rundt foran mit kamera. (Behøver jeg at fortælle, at den var SÅ SØD!?!)

Vi var SÅ glade for denne start på dagen - særligt jeg, da jeg har dette uforklarlige behov for dyr i forbindelse med at rejse. (men vi kunne jo heller ikke vide, at vi ville møde dem i rigt omfang - særligt da vi nåede New York...!) :o)

Jeg elsker det øverste billede på denne side, hvor man kan spotte egernet på vej op ad stammen på træet.... Både på grund af den lille fyr, men så sandeligt også fordi jeg ved at kigge på det, kan erindre den allerede varme morgensol på huden, duften af træerne og fornemmelsen af det anderledes klima. Når man trak vejret, kunne man ligefrem mærke og smage varmen - en varme markant anderledes end en varm sommerdag i Danmark, og med en sød undertone af eventyr...!


Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Template 6 (p.4) af Cindy Schneider
Teksten er Georgia font


Tak for at du kiggede indenfor - døren står på klem, og du er altid velkommen!
Jeg håber, at du får en dejlig dag!

Knus
...Engel...

10 kommentarer:

Lone sagde ...

Wow, endnu et lækkert Usa Lo. Elsker din stil, og den måde du formår at få lavet et album hvor siderne bare passer perfekt sammen. Tænker stadig på dit bryllups album, som indtil dato stadig er det flotteste bryllups album jeg har set. Håber alt vel på den private front, ja livet gir en nogle tæsk engang imellem men heldigvis kommer man tit stærkere ud på den anden side. Ha en dejlig dag Heidi.
Knus Lone

nedergaard sagde ...

Hvor er det smukt... sikke en sød lille fyr. Super flot opsætning og lækre detaljer...

Kan du ha det godt... knusss

Charlie sagde ...

Hej igen - jamen når man selv er en dejlig person så møder man for det meste også den slags personer på sin vej! Så klart du har mødt mange. Den anden slags undgår man så heller ikke helt - men i min verden vægter de kun halvt - så er de nemmere at komme udenom. =0) FLOT FLOT side - supermisundelig (hov skrev jeg virkelig det - FY Charlie) over at du kan skrive dine tekster på den måde - men ikke nok til at kaste xx kr efter den fulde version af Adobe. Men flot ser det ud og din egernside er skøn. Tror jeg vil vise en lille lokal bisse fra min have i dag. KH herfra

Pia sagde ...

super flot lo igen, ser super ud med de runde focus cirkler omkring de søde egern
Du må have en god dag

Anonym sagde ...

Hej Heidi
Tusind tak for din dejlige BLOG. Jeg er fast følger af den og får bare ikke ret ofte lagt besked. Men jeg følger den og NYDER den, du er nemlig GOD til at dele dine tanker ud. KNUZ fra Stine66

Karina Beck sagde ...

Wauw hvor er det et lækkert layout. SÅ lækre naturfarver og opsætning. Og dejlig rejse fortælling.

Karina Beck sagde ...

Hej igen
Tak for din ide. Jeg har lige lavet lidt babytekst i word. Dem må jeg nøjes med. Jeg er ikke så god til wordart. Slet ikke til forskellige fonte i en. Men tak for ideen.
Knus

Betina Olesen sagde ...

Kære Engel

Ajjj.. Et lækkert LO, ja nednu et må det vist hedde sig, er vild med dine USA LO'er. Elsker stilen du har valgt til dem, hvor siderne bare passer så godt sammen.
Håber ellers at du har det godt, og at tingeene ser lit lysere ud. Knuz

aka sagde ...

Du er sådan en dejlig varm pige, at man ikke kan andet end komme til at holde af dig - selv gennem en computer. Jeg håber virkelig, at få lov at møde dig IRL en dag.

Og så laver du tilmed de lækreste layouts. Altså sådan et lille egern der hopper rundt for snuden af dig.....hvor heldigt. Du har sat det så flot op og i de dejligste farver. Og flot med den strukturtekst.
Kh Annette

Sivsko sagde ...

Flot flot flot er vild med din stil
KRammer Heidi