navbar


søndag den 13. februar 2011

Skygge...

Endnu en dobbeltside til USA-albummet. Disse billeder er fra en skøn oase vi fandt, da vi var på vej retur til hotellet, efter vores gåtur op af International Drive. Det var så varmt, at vi var lige ved at opgive at komme hjem til vores opholdssted. Men så fandt vi dette skønne sted, hvor vi kunne få lidt skygge og komme os lidt oven på mødet med den bagende sol - og samle kræfter til de sidste 10 minutters vandring retur til den fristende kølige pool...! (Som ironisk nok var opvarmet...!)

Og billederne er totalt uvurderlige... Det er ligesom et af de øjeblikke, som bare står så klart i min erindring. Vi havde mange skønne oplevelser på turen - men denne stille stund er noget særligt. Ikke at vi foretog os noget specielt, men vi var sammen og det er et øjebliksbillede som jeg vil huske tilbage på med glæde, mange år frem i tiden - Af selvsamme årsag var billederne simpelthen nødt til at blive scrappet og delt med jer her.

Side 1


Side 2

Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Go Large template af Misty Cato
Teksten er Georgia font

Dobbelt Layout:


Jeg tror, at dette album bliver det mest omfattende jeg nogensinde har lavet - Og noget af en tidsrøver... Så jeg overvejer i mit stille sind, at det ikke nødvendigvis er alle siderne jeg publicerer her - mest fordi du til sidst vil blive rigtig træt af vores feriebilleder.. Men jeg kunne jo indgå et kompromis, og samle alle siderne i en slide til sidst, hvor de kunne ligge i den korrekte rækkefølge - og så kunne du se dem der, hvis du havde lyst...?! Det tror jeg lige jeg overvejer!

Var du på Scrap'n'dream igår?
Hvis du var afsted, så er jeg sikker på, at du havde en dejlig lørdag!

Jeg håber, du får en lige så skøn søndag - Der er jo blå himmel og sol - trods blæsten!

Tak fordi du kiggede forbi!
Knus
...Engel...

11 kommentarer:

Charlie sagde ...

Ja det kan du tro jeg var og det var alletiders - men det kan du jo se på OSH-bloggen. Sikke flittig du også har været - skønne sider fra en dejlig stund kan jeg se. Og ja tak - jeg ville helt sikkert gerne kigge sådan en slide igennem. God søndag herfra. =0)

nedergaard sagde ...

Super super skønne LO'er igen... så fantastisk en opsætning. Det er du bare en ørn til. Jeg vil helt sikkert også se en slide, hvis du laver en... elsker feriebilleder ( så jeg kan se, hvor næste rejse evt skal gå hen :-) )

Ha en god dag

Sivsko sagde ...

Jep var afsted og det var dejligt.
Super flotte Lo'er

Benita sagde ...

Nej der var desværre lidt for lang for mig (bor næsten ved den dansk-tyske grænse).

Lækre layouts. De kits du har brugt er helt vildt lækre. Hvis man kunne købe dem i papir udgave, ville jeg helt sikkert have dem.

Charlotte Ravn sagde ...

Skønne billeder og fantastiske layouts du har lavet med dem!
Ja jeg tog lige toget en tur derover og det var superhyggeligt! :)

Gitte sagde ...

Det er et album, der bliver ligeså fantastisk som dit bryllupsalbum. Du er superdygtig til at sætte tingene sammen til en smuk helhed, så alt bare ser gennemført ud.

Jeg får helt lyst til at digiscrappe - jeg er igang med en fotobog fra vores Londontur, men det er ikke scrap :-))

aka sagde ...

Rigtig lækre layouts igen fra dig. Det er så smukt og elegant at se på. Og selve de fotos du bygger lo'et op omkring er jo superdejlige.

Ja, jeg var faktisk på en sviptur til Sjælland, for bla at hilse på scrapkvinder på S'n'd. Og når vi nu var derovre, kunne vi jo lige så godt se lidt mere af øen.

Anonym sagde ...

Så lækkert.

Karina Beck sagde ...

Endnu et flot layout. Du er så godt til opsætninger og farver. Jeg bliver ikke træt af at se på dem!

Margit sagde ...

Kære Engel
Jamen det var da en fantastisk idé med en slide...;o)
Jeg havde en fantastisk dag på s'n'd... sammen med et hold dejlige scraptøzer... ;o)
Jeg er SÅ imponeret over dine sider... dit opsæt er vildt flot og så ELSKER jeg din journaling... masser af hjertevarm tekst, så jeg fornemmer at være med på turen...
Tak for kigget.
Knus fra Margit

Thanni sagde ...

Go' idé med et slide - selvom jeg nu sagtens kunne klare at se alle LO'erne i fuld figur :D
..og de sider her i i hvert fald ingen undagelse! Synes det er så dejligt et farvevalg - og din opsætning er lige til UG med x og slange :)