navbar


lørdag den 26. februar 2011

Flaskekort og Kurve...

Jeg har helt glemt at dele følgende to kreative indslag med dig - så i dagens anledning får du 2 projekter at se i et indlæg... Som nævnt i sidste indlæg skulle jeg jo til åbent hus hos min kollega, den glade modtager af stjernekortet i sidste indlæg. I den anledning var vi nogle stykker, som havde skillinget sammen til en gave - en Flaske Ballantine Whisky og Turen går til Thailand, hvor den heldige rad netop nu sidder i solen og nyder eksotiske drinks og danser moderne :o)

Og jeg meldte mig derfor frivilligt til at kreere et flaskekort til anledningen, da jeg en del gange har overvejet projektet - uden at komme igang. I forbindelse med min udfordring af mig selv, har jeg hentet inspiration HER hos Madam Tridse - tusind tak for inspirationen Gitte!Til Flaskekortet er brugt:
Parasol og sandslot - Quickutz Relax
Quickutz RS-0020 - Crab, Quickutz C-0019-D - Flag
Quickutz C-0185-S - REV - Cocktails (Scrapyland Exclusive)

Og så var min kollega Lone og hendes mand, så søde at give mig et lift med til begivenheden. Nu vidste jeg jo godt, at jeg ikke kunne overtale dem til at modtage benzinpenge, så i lynets hast kreerede jeg den en lille overraskelse med søndagshygge til dem begge - da jeg vidste at de havde været på farten det meste af ugen, og trængte til en afslappende søndag... Så ledsaget af en Sudoku og en krydsord fik de hver en kurv med søndagshygge. Inspirationen er fundet HER hos Troll13.(Endeligt kom jeg igang med papiret - tak Rikke!)


Vejledningen til disse skønne (og nemt udførte) kurve finder du HER.

Og så kan jeg hilse at sige, at man får vabler, når man skal spidste 4 stk. gammeldaws blyanter ned i halv størrelse...! Men jeg syntes ligesom de skulle med, så de straks kunne komme igang med deres respektive hovedbrud. Og om søndagen fik jeg den sødeste sms med tak for gaven - de var blevet glædeligt overraskede og slappede nu begge af og gumlede :o)


Ugen er gået med at nusse rundt herhjemme og koble fra - hvilket var tiltrængt! Og så har jeg arbejdet videre med mit USA-album - men det vender jeg tilbage til... Jeg havde en skøn søndag sammen med min søster og hendes lille familie. Jeg havde købt verdens bedste bog til min niece, og vi nåede da og så at læse "Marmelade Amalie" sådan ca 7 gange på de 6 timer vi var der...! Men det gør nu ikke noget, for det er en dejlig historie, og nu har jeg gjort mit til, at Michela skal have den som en skøn barndomserindring i fremtiden :o)


Jeg håber, at du har en dejlig weekend!


Knus
...Engel...7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Lækkert flaskekort!! Og søde kurve også.
Hvor lyder det hyggeligt med børnebogs læsning. Det er også noget af det bedste jeg ved med min nevø ; )

aka sagde ...

FLOT flaskekort med alle de små ting der lige passer til den herre der nu daser under sydens palmer....
Søde kurve og en sød tanke. Bortset fra at jeg ikke synes det var pænt af dig at vise marcipanbrød og hvad ved jeg....jeg er bare så lækkersulten, og dette gjorde det kun værre...LOL.

Hvor lyder det hyggeligt med højtlæsning. Det er guld værd.

God søndag til dig...og nu MÅ jeg altså ud at rode efter nogle lækkerier/søde sager...

Charlie sagde ...

Hej søde Engel. Jeg er på vej rundt for at indhente min kommentarmangel under ferieturen og starter her hos dig. Superfint flaskekort - lige noget for en QK-elsker som mig. Og søde små kurve med fine blyanter - der helt klart er vablerne værd. Marmelade-Amalie - den kan jeg godt huske - det var en af Mies yndlingsbøger i den alder. =0) GOD søndag

nedergaard sagde ...

Super flot flaskekort.. passer lige til ferien
Og hvor er de søde dine kurve... god ide og kan godt forstå du blev øm i fingrene :-)

God søndag til dig

Pia sagde ...

et smukt flaskekort med mange detaljer.Sikke sød gave, flotte kurve med lækkert indhold.Du må have en god søndag

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, det flaskekort er super flot, en god ide, og flot udført!! Dine kurve er super søde også ;) og en rigtig sød tanke bag.
Det var lidt dejlig søndagslæsning, så fortsat god søndag til dig ;D)
Knus Jette

Margit sagde ...

Kære Engel
Super flot flaskekort... det bar da en super idé... og de kurve må jeg prøve at lave en dag... hvor er de cute. Min blyantspidser er "elektrisk"... sådan en fin lille bus med batteridrevet spidser ;o)
Kan varmt anbefales (fnis) - glæder mig til at se flere USA-LO...
Go' søndag.
Knus Margit