navbar


lørdag den 5. september 2009

Mormors Pralebog

En gang om året, tager min mor afsted på en uges ophold i sommerhus, sammen med sine søskende. Turen går til Jylland, i et hus ved kysten, og så skal der snakkes... (og tro mig, det bliver der!!) Men jeg synes det er så dejligt at hun tager afsted, også selv om jeg skal fabrikere kørselsvejledninger på stribe, booke orange-billetter og passe katten (som jeg aldrig ser skyggen af!) :o)

Men i år ville jeg gerne glæde hende, med en lille ting som hun kunne tage med sig. I det daglige gør hun SÅ meget for os herhjemme - så mit kreative projekt står slet ikke mål med hendes indsats hér. Men hun sidder nu til aften, godt indlogeret, og hygger sig med mine mostre, så jeg vil løfte sløret for pralebogen, som jeg har kreeret til hende.
Albummet er lavet med Quickutz Rev-0009 Mini Album som grundelement
Og dekoreret med Quickutz dies i en del afskygninger.
Forsiden er dog en Kænguru fra Bosskut - som jeg bare måtte eje.

De enkelte sider er så med billeder, af alle min mors "unger" og den enkelte
side er dekoreret ud fra vedkommendes interesser her i livet. Personens placering,
er afgjort af alderen, yngste først og ældste sidst. Bagerst i bogen har kæledyrene plads,
da de også har en stor plads i min mors univers. Hunden bagerst er Lady - min mors gamle
hund, som vi desværre var nødt til at sige farvel til, for et par år siden. Min mor har ikke tidligere set billedet... Osten skyldes, at Lady elskede ost, og spiste det til morgenmad, i køkkenet sammen med min mor :o)

Jeg håber at I alle har en rigtig skøn weekend. Jeg har været på brombærjagt med manden i dag, så mine hænder er helt forrevne... men det glemmer man helt, når man så får serveret brombærtærte til aftenkaffen - Mums! (meget apropos vores side i albummet) (hi hi)

Har du spørgsmål til albummet, så sig endeligt til :o)
... Engel ...6 kommentarer:

Lone sagde ...

Hvor er det bare et skønt album. Må være fantastisk at tage det frem i sommerhuset. Skønne sider af alle børnene/dyrene, det kan kun skabe lykke. Go søndag til dig

Charlie sagde ...

Hej du og 1000 tak for din søde hilsen hos mig. Din ide fik mig faktisk til at tænke videre på noget jeg har puslet med - men mere om det en anden gang. Hvor ER det et sødt og gennemtænkt album og den kænguru ville jeg da også være faldet for - selvom jeg har begrænset brug for lige netop en kænguru er den da bare FOR morsom.

Thanni sagde ...

Kan godt forstå du faldt for kænguruen - den er da bare for sjov og sød ;)
Og så er det da det skønneste album du har lavet til din mor - det bli'r hun helt sikkert gald for.... og go' ide at lave siderne udfra de interesser den enkelte har :)

madamtridse sagde ...

Wow hvor er det bare et utrolig skønt album som du har lavet til din mor. Det bliver hun da helt sikkert rigtig glad for. Det er en rigtig god ide.:)
Jeg kan godt forstå at du bare måtte eje den kænguru, den er da for kær. Vild med QK detaljerne du på albumet.:)
Mums det lyder da lækkert med en brombærtærte. :)
Du må ha' en rigtig dejlig uge.
Knus

jayne sagde ...

Hvor er det en fantastisk ide.. som hun uden tvivl vil elske :-) Super ide med at sætte tingene sammen med familiens interesser. Den må jeg da selv prøve at lave på et tidspunkt :-)
Go Mandag

Stine66 sagde ...

SKØN bog til din mor. Og aprppos- den der brombærtærte - er det en du har opskrift på. Jeg har nemlig brombær i haven.
Knuz Stine