navbar


søndag den 27. september 2009

National Liga finale...!

Jeg har tilbragt en pragtfuld eftermiddag i Roskilde... Nærmere betegnet i Idrætsanlægget hvor min ælste søn skulle spille finale. Vejret var skønt, træerne var ved at tage efterårsfrakke på, og jeg havde kamera og stativ med. I 2½ time var jeg vidne til en fantastisk kamp, hvor der blev svedt, råbt, spurtet og taklet... og det var skønt!


Og eftersom det var den endelige finale i den Nationale Liga for U16 i amerikansk fodbold, så var det kamp til det sidste..! Roskilde Kings var en tand bedre til kast end Avedøre Monarchs, men at være nået så langt er både beundringsværdigt og fantastisk...! Og jeg er stolt af Monarchs! De kæmpede bravt og holdt sammen... Og var i stand til at grine sammen bagefter!

Som den stolte scrap-mor jeg er, var jeg selvfølgeligt hurtig til at knipse med kameraet, da medaljerne blev uddelt...

Og selvfølgeligt også af hele U16 holdet...!

Tillykke Monarchs
- Og tak for en fantastisk dag!


Og til alle jer, som kigger forbi...Tusind tak for besøget.
- og for kommentaren som jeg glæder mig til at læse...!
- Håber du har haft en fantastisk søndag...!
... Engel...

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Sikken en håndfuld skønne unge mennesker - GODT GÅET - og dejligt du får lov til at fotografere hans store øjeblikke. Knus

jayne sagde ...

Hej.. Skønt billede du har fået af alle drengene.. der blir nok nogle skønne billeder du skal i gang med at scrappe. glæder mig til at se hvad der kommer. Det papir du spurgte til er fra Graphic 45 der er noget på begge sider og serien hedder Domestic goddes collection. Jeg har købt det hos Dreampapers for ca. 14 dage siden.. P.S totalt fedt LO fra jeres ferie. Er det digiscrap??
Tusind tak for dine altid søde kommentar
Knus Jayne

Thanni sagde ...

Godt du fik nogen super billeder, så du har noget at scrappe fra dagen :)