navbar


fredag den 4. marts 2011

Dinosaur Golf...

Først og fremmest tak for Awarden til Slipsager og Sivsko. Det er en stor ære at få en award, men også problematisk når man skal komme frem med så mange ting om sig selv - hvilket jeg jo allerede har gjort HER. Og jeg kan faktisk være meget privat omkring mig selv - selv om man måske ikke skulle tro det. Vi har alle noget med os i bagagen, og nogle har flere ar på sjælen end andre... og jeg er hverken anderledes end dig, eller mere sart end de fleste - jeg har desværre bare prøvet en del...! Hvilket gør, at jeg har en hårfin grænse med, hvad jeg deler om mig selv - nok mest fordi jeg hader medlidenhed...!

Men jeg skal indrømme, at jeg blev rørt over at modtage den fra jer begge - særligt da jeg læste jeres rosende og søde ord til mig. Jeg kan dog godt forstå, hvis I ønsker at give dem til en anden... da jeg jo allerede tidligere har modtaget denne ære...!

Dagens Layout er endnu en ferieside fra første dag i Florida (jep...hun er ikke kommet videre - der er rigtig MANGE VIGTIGE billeder fra denne dag!) og Dinosaur Golf var en bonusoplevelse, som vi hverken havde planlagt eller regnet med at få med os... Men så sjovt og særligt, at den må have en dobbeltside i albummet. (Bemærk venligst min mand, som er MEGET tilstede i nuet under denne oplevelse) :o)


Side 1


Side 2


Dobbelt Layout:


Til Layoutet er brugt:

Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Blade, Palmer og Lianer er fra Zoo Day af Kristin Aagard
Super Seven Set 2 template af Cindy Schneider
Teksten er Georgia font


Og selv om jeg er helt vild med Sweet Escape kittet, så skal jeg indrømme, at jeg efterhånden er en smule træt af grøn og blå - og valgmulighederne i kittet... så derfor kom jeg til at hente et par tillægselementer til denne side i et andet kit - og i mit stille sind, overvejer jeg, om jeg måske ikke skulle lave nogle sider i albummet, hvor jeg vælger noget helt andet end dette kit...

De to dinosauruser og golfboldene er billeder, som jeg har fritlagt fra deres baggrund, og brugt som elementer på siden... bare fordi jeg ikke kunne finde digitale sæt nogen steder, som havde disse elementer, med et udseende som kunne passere min kvalitetskontrol.... (jep, en snert perfektionist er man vel...!)

Jeg håber, at du har det godt - og kan se frem til en dejlig weekend!
(Og næste scrap-projekt er Disney World - JUBII..!!!)

Knus
...Engel...

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg elsker den farvesammensætning på dine skønne layouts!!!
Fantastisk flot sat sammen!
Du må have en rigtig god weekend.

Margit sagde ...

Kære Engel
Super, super lækre sider... og jeg kan da godt forstå at du MÅ scrappe de lækre billeder.
Og så er jeg som vanligt VILD med din tekst der er SÅ levende....
God week-end... og knus fra Margit

aka sagde ...

Det er bare så smukke layouts med de smukke blå/grønne farver. Her passer de jo perfekt. Skøn opsætning, og utroligt hvor meget du får plads til at både fotos, tekst og pynt. En fryd for øjet.
Jeg kan altså ikke lade være at kommentere din glade mands udtryk/kropssprog. Jamen han er jo bare en glad dreng - i ordets positive betydning ! Skønt billede af dette øjeblik.
Rigtig god weekend til dig og dine.

Thanni sagde ...

Uha som det er nogen skønne layouts, og ikke mindst billederne og din tekst....og så fik I lige oplevelsen med live-optagelsen med oveni hatten ;)
Jeg kan sagtens følge dig i din tanke om at være privat. Der er mange ting jeg ikke kunne drømme om at dele om mig selv - for som du skriver så har vi alle noget i bagagen, og nogen af os har måske en bagage der er lidt tungere end så mange andres.
Ha' en rigtig skøn weekend :)

Sivsko sagde ...

Hvorfor skulle jeg sende awarden videre - nej du fortjener den, selvom du har fået den før, det betyder ikke noget for mig om du sender den videre - sådan er det og som mine unger ville have sagt - BASTA -
Forresten dejlige LO's
Krammer Heidi

nedergaard sagde ...

Hvor er det smukt... er vild med din opsætning og farverne kan jo snart ikke være anderledes til disse billeder. Det må have været en fantastiks oplevelse, som man jo kan læse om i dine skønne journalings. Jeg kan godt følge dig lidt med hensyn til kittet... jeg har hentet et gratis kit ned og leget med det , men skal jeg fortsætte med digiscrap skal jeg have købt lidt forskelligt at lege med :-)
Tak for dine søde ord hos mig og jo tak, det var en dejlig dag i Ejsing, men man er godt nok brugt når man kommer hjem... både hovedet og pengepungen :-)

Kan du ha en rigtig dejlig søndag

Benita sagde ...

Hvor er det bare endnu et super lækkert layout. De farver passer altså bare så godt ud til billederne og stemningen. Det vil være synd hvis du skifter til helt andre farver. Kan man ikke finde et digikit der minder om dette i farverne og kombinere dem? Det kommer til at se såååå godt ud med det samme hele vejen igennem. :)

Pia sagde ...

det er bare såååå lækre sider, skønne farver og detaljer. Du må have en dejlig søndag

Hobbyjunglen sagde ...

Sikke en masse lækre detaljer. Gennemarbejdet og utroligt flot :-)