navbar


onsdag den 20. oktober 2010

AV..!

En af mine kreationer fra de sidste par dages ferie. En billedserie fra 2007, af Louis med et mega blåt øje... Jeg fandt billederne i gemmerne den anden dag - og kom i tanke om et skønt Layout som Gitte oprindeligt lavede... Jeg har gennemtrevlet hendes side, men kan ikke finde siden... måske hun uploadede den i et galleri et sted på nettet... og det er her jeg har set det. I hvert fald fandt jeg billederne, og tænkte på Gittes layout, og fik den ide, at jeg da kunne prøve at scrappe dem...

Da jeg ikke har nogle digitale kit, med børn som er kommet til skade, eller plastre osv... så holdt jeg mig til farverne i hans nattøj - håber det alligevel går til siden.!?!

Til Layoutet er brugt:

Template - Half pack 3 sæt af Cindy Schneider
Just Breathe af Kristin Cronin-Barrow
Titlen er fra Naturally You af Kristin Cronin-Barrow

Her hjemme sker der ikke så meget. Jeg forsøger fortsat at få bugt med min forkølelse, og få min stemme tilbage - for ikke at tale om min evindelige hoste, som heller ikke vil stoppe. Jeg har dog fundet en cocktail af hostestillende brusetabletter, zymelin og mycoalgin som gør at man kan komme nogenlunde igennem dagen (og særligt natten!).

Her er dejligt fredeligt i dag, drengene er et par dage hos deres far, Min mand er på skole på fyn, så Chili og jeg holder hinanden med selskab. Igår kom min søde vinduespudser forbi, så nu har jeg de flotteste vinduer på hele vejen.... og jeg er igang med projekt sofavask - så her bliver helt rent og rart at være igen. Desværre kan jeg jo ikke dufte, hvor rent her efterhånden er blevet... men jeg ved at diverse fnullermænd i de mest afsides kroge er væk... og forhåbentligt kan jeg dufte de nyvaskede sofaer inden for de næste par dage :o)

Jeg håber at du har en skøn onsdag

Knus
...Engel...

6 kommentarer:

Bertram sagde ...

Det er blevet et virkelig lækkert LO og et godt eksempel på at huske at scrappe de "dårlige" stunder også.
Fortsat god dag til dig også.

Charlie sagde ...

STAKKENS FORKØNEDE DIG... der er ikke noget værre (jo selvfølgelig er der det - men det FØLES sådan) end hverken at kunne lugte noget eller lade være med at gå og galpe. Chili må da være helt glad for at I to taler samme sprog p.t. Fnis.. RIGTIG meget stadig god bedring. Hvor er han sød med sit blå øje og en god kammerat at han ikke søger gengæld. Knus herfra "filialen af julemandens værksted"

jannekevanveen sagde ...

wow this is so beautiful lovely colors and how you created....i love it

Margit sagde ...

Kære Engel. IGEN... et super sødt LO af én af drengene. Åhhh... kan næsten MÆRKE det grimme blå øje... godt han tog det som en mand... Ja, utroligt, hvad man kan vente sig fra go'e venners side, ikk'?
Sødt du har fået "forløbet" af farverne foreviget... ;o)
FORTSAT GOD BEDRING - din stakkel... godt du har fundet en god cocktail... nætterne er rædselsfulde, når man hoster!!
Knus Margit

Thanni sagde ...

Skønt LO! - og ja farverne er helt super til billederne! :)
..men så træls når kapløbet blev afgjort på den måde :(
Håber du snart er helt ovre forkølelse - så du kan sove ordentligt OG dufte din rene sofa og det hele ;)
Ha' en skøn dag :)

Pia sagde ...

hvor er det et super flot layout, dejlige farver og så kanon lækker opsætning, wow